KIVI Students Twente

KIVI Students Twente is een sectie van KIVI Students en onderdeel van het grootste ingenieursnetwerk van Nederland: Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, ofwel kortweg KIVI. 

KIVI Students Twente behartigt de belangen van de studenten binnen de ingenieurswereld in Overijssel. Het bestuur bestaat uit enthousiaste studenten die in de regio lezingen, workshops en andere activiteiten organiseren. Hierbij zijn niet alleen studenten aanwezig, maar ook andere (werkende) leden. Tijdens de activiteiten wordt er gezorgd voor een informele sfeer, zodat je gemakkelijk in gesprek kunt gaan met het bestuur en met de overige deelnemers.

KIVI Students Twente is het aanspreekpunt voor studenten aan de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen en Christelijke Hogeschool Windesheim. Op deze pagina vind je informatie over wat KIVI Students Twente voor jou kan betekenen en over de activiteiten die georganiseerd worden. KIVI Students Twente is te bereiken per e-mail via kst@kivi.nl.

 

KIVI Students Twente is er voor jou!

KIVI Students Twente onderhoudt nauwe contacten met alle vakafdelingen van KIVI die aansluiten bij jouw studie. Door middel van deze samenwerking helpen we studenten met hun loopbaan. Je kunt altijd bij ons aankloppen voor het leggen van contacten met professionals uit zowel bedrijfsleven als de onderzoekswereld. Samen met jou kunnen we dan kijken hoe we je kunnen helpen.