Jonge ingenieurs (<35 jaar) werkend bij een lidbureau van Koninklijke NLingenieurs, jullie hebben nog een paar dagen om een team aan te melden voor deelname aan de Doe&Durf competitie 2020!

Door ons nieuwe bestuurslid van Landgebruik en Watermanagement, David van Raalten, zullen samen met Katheleen Poels en Dorit Roest er gave workshops worden gegeven in de aanloop naar het inleveren van jullie idee/innovatie of oplossing voor leven met water.

Inschrijven dus! Doen hoor!!

Oplossingen voor de grote vraagstukken waar wij als maatschappij voor staan; bedacht door innovators die grenzeloos durven te denken en daadwerkelijk de stap zetten naar realisatie. Doe&Durf is de competitie waarin jíj de kans krijgt om grenzeloos te denken. Jij hebt de ideeën; wij bieden jou het podium om ze met de ingenieursbranche te delen… als je durft.


WIJ DAGEN JOU UIT

Doe&Durf is een initiatief van JongNLingenieurs, de jongerenvereniging binnen Koninklijke NLingenieurs. Met de Doe&Durf competitie willen we laten zien dat de jonge ingenieur superkrachten bezit om creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Wij dagen jou jaarlijks uit om in teamverband een geniaal idee te bedenken voor een vooraf bepaald thema. Van pitch tot product; wij helpen je om je innovatieve oplossing verder te ontwikkelen. Daarvoor organiseren wij een tweetal workshops, zodat je vol vertrouwen in de finale staat. Doen jullie dit jaar ook mee?
 

DOE&DURF COMPETITIE 2020 

Dit jaar dagen wij jullie op het volgende thema uit: Leven met water; met welke oplossing kom jij?

Van oudsher is Nederland een land dat strijdt tegen het water. Tegelijkertijd begint waterzekerheid tijdens de warme en droge zomers een steeds groter probleem te worden. Kortom, we moeten ons land aanpassen van de strijd tegen het water naar het goed en efficiënt omgaan met water.

Met de overgang naar het efficiënt omgaan met water komen wellicht de gebieden rondom de dijken er in de toekomst anders uit te zien, ontdekken we wellicht nieuwe zuiveringstechnieken waardoor ons waterkwaliteit verbeterd en gaan we nog efficiënter om met water in materialen en gebouwen. Met welke oplossing kom jij?
 

NEEM DE UITDAGING AAN EN DOE MEE

Omdat het sowieso een gave ervaring is; wordt jouw team één van de genomineerden voor de juryprijs, dan presenteren jullie straks je idee of oplossing tijdens een aansprekend evenement van Koninklijke NLingenieurs. En uiteraard doe je kennis op, leer je nieuwe vaardigheden en verrijk je je netwerk. Maar we geven je nog een paar redenen om in te schrijven:

Je zet jezelf, jouw bedrijf en de hele ingenieursbranche op de kaart.
Kennisdeling kent geen grenzen en samenwerking binnen de branche stimuleren we graag. Ook niet-leden van Koninklijke NLingenieurs kunnen meedoen als zij een team vormen met leden van Koninklijke NLingenieurs.
Er zijn vrijwel geen kaders binnen de opdracht, zodat jij comfortabel een grote stap buiten je comfortzone kunt zetten.
 

DE BELANGRIJKSTE DETAILS OP EEN RIJ:

  • De inschrijving voor Doe&Durf 2020 is per 16 juli 2020 geopend.

  • Inschrijvingen dienen uiterlijk vrijdag 4 september 2020 om 12.00 binnen te zijn. 

  • De finale is gepland op 19 november 2020.
  • Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers tot 36 jaar.

  • Minimaal twee teamleden werken bij een lidbedrijf van Koninklijke NLingenieurs.

  • Een lidbedrijf mag meerdere teams opgeven.

  • Inschrijfgeld € 300,- per team.
  • Extra bijdrage finalisten bedraagt € 300,-.

Download de spelregels en overtuig jouw collega’s en werkgever om mee te doen. Start hier je inschrijving.

Een ding is zeker; de Doe&Durf competitie biedt jou een uitgelezen kans om de ideeën waar je tot nu toe alleen van droomde daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.

Klinkt goed, ik wil meer weten. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief van Koninklijke NLingenieurs. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je dan aan. Én volg ons op Instagram