Webinar Kring van zeewerende ingenieurs

Maandag 13 mei vond er een uitzending plaats via een webinar verzorgt door de Kring van zeewerende ingenieurs. Tijdens deze webinar zijn een aantal challenges gepresenteerd met de uitnodiging aan young professionals om met ideeën/oplossingen te komen voor de gepresenteerde challenges. Deelname kan tot en met 35 jaar.

De webinar kan worden teruggekeken via: http://coastalkring.eu/webinar-kring-of-coastal-engineers%EA%9E%89-monday-13-may-20%EA%9E%8900-hrs/. Daarnaast kunnen hier ook de presentaties die zijn gegeven worden gedownload.

Volgende week, 4 juni, wordt er van 10 tot 13 uur in Amersfoort bij Seats 2 Meet in Amersfoort een bijeenkomst georganiseerd waar deelnemers zich kunnen melden en met coaches kennis kunnen maken. Het formuleren van een idee is laagdrempelig. Het kost ongeveer een tijdinspanning van een halve tot een hele dag (en dat is inclusief het opstellen van een presentatie met toelichting). Indien begeleiding wordt gewenst, kan deze worden geleverd door de coaches, dat is geen probleem.

Voordelen: kans de hoofdprijs (gratis deelname aan de bijeenkomst van de Kring van zeewerende ingenieurs van 22 tot 24 september 2019. Deze vindt dit jaar plaats in Groningen (vorig jaar was dat Zweden).

De sluiting van het toesturen van oplossingen/ideeën is op 30 juni, 7:00 uur in de ochtend.