Elke dag worden ruim 30.000 mensen geholpen met isotopen uit Petten. Isotopen zijn het belangrijkste ingrediënt van nucleaire medicijnen: bij het opsporen en bestrijden van ziektes als kanker zijn ze hard nodig.

NRG beheert en onderhoud de Hoge Flux Reactor (HFR) waarmee de isotopen worden gemaakt.

Op 29 maart organiseert KIVI Maintenance samen met KIVI Regio Alkmaar een inspirerende middag over Asset Management bij NRG in de Noord Hollandse duinen van Petten.

Sander Anink, Maintenance Manager bij NRG nodigt je uit om deel te nemen aan deze middag. Gedurende de middag staat het volgende op het programma

  • “30.000 per dag”. De rol van NRG in ons dagelijks leven
  • “Asset Management op maat voor de HFR”. De HFR stelt bijzondere eisen aan de aanpak van de Asset Management implementatie.
  • Rondleiding op de HFR

Zoals altijd bij onze activiteiten is er ruimte voor discussie en interactie. Omdat we met een beperkte groep zijn (max. 20) willen we van jou weten wat bij wilt dragen aan de discussie over Asset Management. Je bijdrage is bijvoorbeeld een vraag, een voorbeeld of onderzoek waarmee je actief kunt bijdragen in de discussie.

 

**** In verband met het grote aantal aanmeldingen zullen deze worden beoordeeld op de bijdrage ****  Het maximum aantal van 20 blijft gehandhaafd. Inschrijving betekend daarmee niet meteen deelname.

Programma

 -  uur Inloop en Welkom
 -  uur Rondleiding Hoge Flux Reactor
 -  uur Break
 -  uur Presentatie en discussie Asset Management bij HFR
 -  uur Netwerk borrel