De presentaties zijn te downloaden via de knop 'Documenten' (rechtsonder)

Tijdens dit KIVI Event zal Marinus Tabak, plantmanager van het jaar 2019, zijn visie delen over de uitdagingen voor het opereren en onderhouden tijdens COVID-19.

Marinus is plantmanager van de Eemscentrale van RWE. Deze kolengestookte centrale maakt de transitie van kolen naar biomassa. Daarmee wordt 1,5 Miljoen CO2 bespaart per jaar. Welke kansen en uitdagingen biedt deze transitie voor het onderhoud? En hoe ingrijpend is COVID-19 voor deze transitie?

Marinus neemt actief deel aan het publieke debat voor de transitie, hij en Remco de Boer zijn de smaakmakers over het klimaatbeleid op LinkedIn. Voor KIVI Maintenance maakt Marinus zijn tijd vrij om zijn ervaringen te delen over zijn passie: hoe zorgen we dat we samen de transitie maken naar een duurzamere toekomst.

Het KIVI maakt ook een transitie door. Als vereniging vinden wij onszelf opnieuw uit waarmee we aantrekkelijk blijven voor nieuwe leden. KIVI Maintenance is een van de 5 pilot afdelingen die de vernieuwing gaat inzetten. Tijdens dit Event willen we jullie informeren over onze ambities en plannen.

Agenda

  • 15:45 Digitale inloop
  • 16:00 Presentatie Marinus
  • 16:30 Discussie en vragen
  • 16:45 Break
  • 17:00 Pilot KIVI Maintenance

Dit event vind plaats via MS-Teams, na aanmelding ontvang je een uitnodiging met link waarmee je kunt inloggen.

Programma

 -  uur Digitale inloop
 -  uur Presentatie Marinus
 -  uur Discussie & Vragen
 -  uur Break
 -  uur Update KIVI Maintenance pilot
 -  uur Discussie & Afsluiting