Klik hier om de opname terug te kijken; de sheets van de presentatie staan onder 'Documenten'

De Vakafdeling Asset Management & Maintenance organiseert in 2022 een reeks online sessies waarin aspecten worden behandeld op het gebied van technisch beheer en onderhoud (TBO) in gebouwen.

De thema’s voor dit jaar zullen gericht zijn op “wat kan” en “wat moet”. Er wordt ingegaan op technische, sociale en maatschappelijke impact van relevante ontwikkelingen en naleving van Wet- en Regelgeving in TBO in gebouwen. 

De sessies worden in het tijdsblok van 16.30 uur tot 18.00 uur opgenomen, zodat men ze nog eens terug kan zien via de KIVI Website. De sheets worden in pdf eveneens gedeeld via de KIVI website. Na 18.00 uur is er gelegenheid digitaal na te praten tot 18.30 uur.

In de sessie van 6 april 2022 starten we met het eerst “Wat moet thema”: Compliance.

KIVI Assetmanagement & Maintenance bestuurslid Aart de Jong van Tiberius Maintenance, tevens lid van de KIVI Gebouwcommissie en werkzaam als adviseur Technisch Beheer en Onderhoud zal de sessie inleiden.

In het inhoudelijke deel zullen Anand Moelchand en Erik van der Wel ons meenemen vanuit hun kennis en ervaring in het compliance thema, wat zich niet zal beperken tot alleen het naleven van Wet- en Regelgeving in Technisch Beheer en Onderhoud. Sommige deelnemers kennen ze waarschijnlijk nog van het webinar van november 2021 of als auteurs van het boek  “Organisatie van gebouwonderhoud”. In andere woorden, wegens succes geprolongeerd!

Meer informatie over spreker Erik van der Wel, Afdelingshoofd Technisch beheer en Beleid bij de Universiteit Utrecht, zie Erik van der Wel | LinkedIn.

Meer informatie over spreker Anand Moelchand, Manager Technisch Beheer bij de Gemeente Leiden, zie Anand Moelchand MRE | LinkedIn.

Er is voldoende ruimte voor interactie, waarbij we ernaar zullen streven om alle deelnemers meer inzicht en handvaten te geven over met betrekking tot Compliance in gebouwenonderhoud.

Voor meer informatie over het jaarprogramma of over de voorgaande sessies, kunt u hier binnen de KIVI website navigeren.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor het laatste nieuws dat we tevens zullen delen in de Community “Gebouwenonderhoud 2022”.

Heeft u voorstellen of ideeën met betrekking tot de thema’s van het jaarprogramma, dan kunt u contact opnemen met Aart de Jong.

De link voor deelname via MS Teams ontvangt u bij aanmelding via de website.