De Vakafdeling Maintenance heeft in 2021 maandelijks op elke 1e woensdag online sessies georganiseerd waarin aspecten zijn behandeld op het gebied van technisch beheer en onderhoud (TBO) in gebouwen.

Als kader is uitgegaan van standaarden zoals ISO 55000-Assetmanagement, ISSO Duurzaam Beheer en Onderhoud, NEN-normen en andere standaard richtlijnen. Tegelijkertijd is beoogd een praktische invulling  te geven vanuit het perspectief van het technisch beheer en onderhoud van het monumentale KIVI-gebouw. We hebben regelmatig koplopers, marktleiders en objectieve kennisdelers uitgenodigd om hun verhaal te doen.

Het doel van de sessies was deelnemers mee te nemen in alle aspecten die een rol spelen bij Gebouwenonderhoud.

De sessies vinden plaats van 16.30 tot 18.00 uur via Teams en worden in dit tijdsblok opgenomen, zodat men ze nog eens terug kan zien op het internet. Digitale inloop start om 15.30 uur. Na 18.00 uur is er gelegenheid digitaal na te praten tot 19.00 uur.

Woensdag 1 december 2021 vindt de Terugblik en evaluatie van het jaarprogramma plaats. Tevens willen we een voortuitblik werpen op 2022 en suggesties ontvangen van mogelijke thema’s en onderwerpen. Kortom, we willen weten wat we voor de toekomstige deelnemers in 2022 kunnen doen.

KIVI Maintenance bestuurslid Aart de Jong van Tiberius Maintenance, tevens lid van de KIVI Gebouwcommissie en werkzaam als adviseur Technisch Beheer en Onderhoud zal deze sessie inleiden.

Voor deze sessie hebben we Bart Smit gevraagd de terugblik, evaluatie en toekomstideeën vorm te geven. Bart Smit is oud-voorzitter van de KIVI vakafdeling Maintenance en in zijn dagelijks werk “Problem Solver” bij CoThink, (zie ook Bart Smit | LinkedIn). De sessie belooft heel veel interactie en ruimte om uw visie en ideeën in te brengen en met ons allen te delen.

Voor meer informatie over het jaarprogramma of over de voorgaande sessies, kunt u hier binnen de KIVI website navigeren.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen, meldt u dan hier aan voor het laatste nieuws dat we tevens zullen delen in de Community “Gebouwenonderhoud 2021”.

Heeft u voorstellen of ideeën met betrekking tot de thema’s van het jaarprogramma, dan kunt u contact opnemen met Aart de Jong.