Onder het motto "leer je eigen leden kennen" is er op 14 september een gezellige high tea georganiseerd in het hartje van Utrecht. Rond half twee was iedereen gearriveerd. Onder het genot van liters thee kon er volop gesmuld worden van allerlei zoetigheden en ook hartige hapjes.
Het was al snel gezellig en er werd volop gepraat en gelachen. Door van stoel te wisselen ontstonden nog meer gesprekken en kennismakingen.
Hoewel de groep slechts een kleine afspiegeling van het gehele netwerk vormt werd er toch ook van de gelegenheid gebruik gemaakt ideeën over gewenste activiteiten te inventariseren. En dat bleef niet onbenut! Zes kantjes vol ideeën en wensen werden bedacht en benoemd onder bestaande thema's aangevuld met meer. In ieder geval teveel om hier nu op te noemen.

 

De ideeën zullen worden gebundeld en in de vorm van een enquête uitgezet en getoetst aan de wensen van de overige leden. Met de ideeën die de meeste leden aanspreken kunnen we aan de slag. Raak je geïnspireerd en wil je je ook eens inzetten bij de organisatie van een activiteit? Laat het 1 van ons weten, we nodigen je graag uit voor verder overleg en invulling.
We kijken terug op een gezellige ongedwongen middag. Wat (te)veel gegeten en veel energie opgedaan!