Offshore Energy Exhibition & Conference & Navingo Career Event 2021

 

Experts en professionals uit de maritieme en offshore energie-industrie ontmoeten elkaar weer face-2-face tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in RAI Amsterdam. Op 26 & 27 oktober opent de 14e editie van Europa’s meest toongevende offshore energie evenement haar deuren! Het rijk gevulde inhoudelijk programma op de beursvloer wordt gecombineerd met een online evenementenomgeving om Offshore Energy's wereldwijde achterban te faciliteren. Tegelijkertijd vindt ook het Navingo Career Event plaats, als onderdeel van OEEC, waar bedrijven zich presenteren aan potentiële medewerkers. 

 

“Na een lange periode waarin netwerken en kennis delen alleen online kon, zien we dat de sector er weer naar verlangt om elkaar face-to-face tot ontmoeten. Wij zijn verheugd dat OEEC één van de eerste evenementen in onze sector is waar dat mogelijk is”

Anne Visser, Director of Operations Navingo BV

 

 

Offshore energy in a changing world

Ontwikkelingen als de energietransitie en de behoefte aan duurzaamheid hervormen de industrie. Om de verschillende facetten van deze transformatie te belichten presenteert OEEC een inhoudelijk programma waarin de energietransitie en cross-market samenwerking leidend zijn. Verwacht twee dagen boordevol branche-inzichten en netwerkmogelijkheden.

 

 

Programma highlights

•         Strategische visies van experts in de Talk Shows

•         Netwerken en zakelijke gesprekken op de beursvloer

•         Unieke inzichten van opinieleiders en gamechangers in de Energy Talks 

•         Live Studio met interviews live vanaf de beursvloer, next generation perspectives, pitches, presentaties en innovaties.

•         Matchmaking in 1-op-1 meetings en ronde tafel setting

•         Showcases van exposanten 

 

Meer informatie over het evenement en aanmelden via deze link https://www.offshore-energy.biz/offshore-energy-2021/ 

KIVI leden ontvangen 20% korting op de toegangsprijs.