Helaas is deze activiteit gecancelled

Maandag 7 maart 2022, 19:30 - 22:00 uur. Start lezing om 20.00 uur

ENDUTEQ ontwikkelt en produceert Test- en Meetsystemen voor diverse sectoren en industrieën.

De behoefte van productiebedrijven van halffabrikaten en eindproducten, om de kwaliteit van haar producten te kunnen garanderen, is de laatste jaren sterk gegroeid. Enerzijds vanwege mogelijke claims van gebruikers van haar producten, verderop in de keten; en anderzijds om meer inzicht te verkrijgen in de specifieke eigenschappen en kwaliteit van haar producten, en hoe deze verder te kunnen verbeteren/ beïnvloeden.

Belangrijk uitgangspunt is, dat de Test- en Meetsystemen, niet alleen volgens de norm testen uitvoeren; maar tevens in staat is om echt destructief te testen. En daarbij (extreme) bedrijfsomstandigheden kan nabootsen, om zodoende de producent te helpen meer inzicht te verkrijgen in de kwaliteit van haar hoogwaardige, industriële product. En tevens te bepalen waar de grenswaarden van het “kapot maken” van het product echt liggen.

Aan de hand van enkele voorbeeldprojecten wordt een toelichting gegeven aan welke eisen dergelijke Test- en meetsystemen dienen te voldoen, en wat er zoal gemeten wordt.

Kijk voor meer informatie op https://enduteq.com/

Locatie: Groote Sociëteit Arnhem, Jansbuitensingel 28, 6811 AE Arnhem

Spreker: Wilbert Coenen, Enduteq

Kosten: Geen