Het bestuur van KIVI Regio Noord-Holland heeft het genoegen u uit te nodigen tot het bijwonen van een bedrijfsbezoek aan NPSP Composieten.

http://www.npsp.nl/index.asp

Na het bezoek van Koning Willem Alexander – in november 2018, tezamen met President Halimah Yacob van Singapore – kunnen wij als Koninklijke Ingenieurs Vereniging natuurlijk niet achterblijven…

Op basis van restmaterialen – zoals gemaaid bermgras, gerecycled toiletpapier, gerecycled textiel, afvalriet en vlas – maakt NPSP duurzame, vezel versterkte kunststoffen voor bouw, design, mobiliteit en industrie. Het bedrijf is koploper van de sector in het verduurzamen van composieten en werkt op alle fronten om de milieubelasting steeds verder terug te dringen. Natuurlijke grondstoffen, productietechnieken die vooruitlopen op de wetgeving, producten die langer meegaan en minder afval genereren en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bekende producten van NPSP zijn de hectometerborden voor de provincie Brabant, paddenstoelen voor de ANWB en de neuzen van de koplopertreinen.

Met vriendelijke groet,

Tim Timmermans
Voorzitter KIVI Regio Noord-Holland

Programma

 -  uur Ontvangst met koffie/thee
 -  uur Bedrijfspresentatie door NPSP, inclusief vragen en antwoorden
 -  uur Rondleiding door het laboratorium van NPSP
 -  uur Afsluiting met drankje