Het bezoek begon met een gastvrije ontvangst met een broodjeslunch. Bob Driessen MSc verzorgde vervolgens namens de Bedrijfsleiding van Hotel Akersloot een inleiding. Hij wist op een enthousiaste wijze te vertellen wat er zoal bij het bedrijven van een zo’n groot Restaurant en Hotel komt kijken. De kunst is vooral om de eenvoud van de bedrijfsvoering te handhaven. Zijn betrokkenheid bij dit bedrijf van de familie van der Valk viel hierbij op. Hij ging verder in op het management, onderhoud, energie en milieubeheer, logistiek van de keuken en verder zaken die met techniek te maken hebben. Zo heeft dit Hotel een eigen stroomopwekking. De vele vragen die deze inleiding losmaakte gaf aan dat het de deelnemers boeiden.

Na deze inleiding volgde een rondleiding door het bedrijf.

Al bij al een geslaagd bezoek waaraan35 personen deelnamen.

Programma

 -  uur Ontvangst met een drankje
 -  uur Broodjeslunch
 -  uur Inleiding door Bob Driessen MSc
 -  uur Rondleiding
 -  uur Nabespreking
 -  uur Einde bezoek