Omschrijving

BD is een wereldwijd medisch-technologisch bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de gezondheidszorg voor een betere wereld, door het bevorderen van medische ontdekkingen, diagnostiek en het leveren van zorg. BD is een leider op het gebied van patiëntenveiligheid en veiligheid van gezondheidswerkers, en in technologieën die medisch onderzoek en klinische laboratoria mogelijk maken. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen die medisch onderzoek en de genomica bevorderen en de diagnostiek van infectieziekten en kanker verbeteren. Het is een bedrijf dat medisch management verbetert, infectiepreventie stimuleert, chirurgische en interventionele procedures uitrust en diabetes management ondersteunt.

BD Kiestra in Drachten ontwikkelt en produceert innovatieve geautomatiseerde laboratoriumsystemen van hoge kwaliteit voor medische bacteriologische laboratoria. Door laboratoria te automatiseren worden op snelle en betrouwbare wijze grote volumes samples verwerkt waardoor aan patiënten sneller een behandeling toegewezen kan worden. De missie van BD kan kort en krachtig worden samengevat: de gezondheid van mensen over de hele wereld verbeteren.

BD Kiestra is een innovatief bedrijf met gedreven, betrokken collega’s die een sterke band hebben met de organisatie. Het bedrijf heeft een prettige, informele werksfeer waarbij je als medewerker ruim de gelegenheid krijgt om initiatief te tonen en je creativiteit te benutten. Daarnaast wordt aan medewerkers ontwikkelingsmogelijkheden geboden, wat ook wereldwijd mogelijkheden biedt binnen het BD-concern.

Het programma van deze middag voorziet in een introductie van het bedrijf en een rondleiding door de productie. Afsluiting met een versnapering.

Locatie

BD Kiestra

Marconilaan 6, 9207 JC Drachten

Organisator

Regio Noord

Naam en contactgegevens voor informatie

Gijs Breedveld

noord@kivi.nl

BD Kiestra