Tijdens de algemene ledenvergadering van Regio Noord op 23 februari ontving ir. Coen Groen de instituutserepenning uit handen van ir. Dirk van Oerle, voorzitter Regio Noord. Ook werd ir. Piet Dijkshoorn benoemd tot Lid van Verdienste.

Ir. Coen Groen ontving de instituutserepenning voor zijn vele verdiensten voor de vereniging en zijn betrokkenheid bij (de oprichting) en het leiding geven aan drie afdelingen. Zowel met betrekking tot de toenmalige KIVI-kamer in Groningen als met betrekking tot Coens inbreng bij de vergaderingen van Ledenraad en Financiële Commissie heeft het KIVI-bureau Coen ervaren en leren waarderen als een positief ingesteld KIVI-lid waar op gerekend kan worden.

“Heel hartelijk bedankt voor deze waardering van mijn activiteiten voor het KIVI. Ik stel de medaille zeer op prijs en hoop nog veel voor het KIVI te kunnen betekenen”, aldus ir. Coen Groen.

Lid van Verdienste
Tijdens dezelfde vergadering werd ir. Piet Dijkshoorn benoemd tot Lid van Verdienste. Ook Piet was verrast en blij met de onderscheiding.

Piet: “Dank voor de erkenning, dit motiveert me om met nog meer energie de zaken op te pakken voor Regio Noord. Met zo’n team in het Bestuur is het geweldig leuk om samen te werken en zaken te realiseren”.