Omschrijving

Een lijst met de meest veelbelovende linksbenige verdedigers onder 23 in de 2e divisie van Portugal? Voor SciSports geen probleem. Een database met statistieken van 350.000 spelers, die na elke wedstrijd geactualiseerd wordt, is de basis voor alle denkbare informatie rondom de voetballerij. SciSports timmert als spin-off van de Universiteit Twente internationaal aan de weg in de erg conservatieve voetbalwereld. Ze maken gebruik van supergeavanceerde technologie, artificial intelligence en deep learning. Een stap verder gaat het systeem waarmee SciSports wedstrijden registreert met 3D-camera's en realtime alle relevante data terug levert aan voetbalclubs. Anatoliy Babic geeft ons een kijkje achter de schermen van dit innovatieve bedrijf dat begin december nog de Challenger Award voor meest uitdagende ondernemer won.

Wie wint de meeste Olympische medailles bij de komende Winterspelen? De komende tijd zal er steeds meer over gespeculeerd worden, maar het meest betrouwbare antwoord zal van Gracenote komen. Zij hebben een virtuele medaillespiegel ontwikkeld die geactualiseerd wordt naar aanleiding van de huidige resultaten bij bijvoorbeeld wereldbekerwedstrijden. Simon Gleave neemt ons mee in de wereld achter deze voorspellingen.

Na de lezingen is er uiteraard volop gelegenheid om het glas met elkaar te heffen op het nieuwe jaar. We zijn dit jaar wederom te gast bij Demcon.


Spreker(s)

Anatoliy Babic - SciSports
Simon Gleave - Gracenote

Locatie

Demcon

Institutenweg 25, 7521 PH Enschede

Organisator

Regio Oost

Naam en contactgegevens voor informatie

Chris Nieuwenhuis

chris.nieuwenhuis@demcon.nl

SciSports

Gracenote

Inschrijven voor leden

Inschrijven

Inschrijven voor niet leden

Uw gegevens
* verplicht