Op zaterdag 12 december organiseert KIVI Regio Oost in samenwerking met Oyfo Techniekmuseum opnieuw de KIVI Techniekdoemiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Dit is de laatste keer dat de techniekdoemiddag plaats vindt in de locatie aan de Industriestraat. In 2021 gaat het museum verhuizen naar het Hazemeijer-complex.

In groepjes en onder begeleiding van KIVI-leden werken de kinderen aan verschillende opdrachten.   Na het maken van de werkstukjes is er natuurlijk tijd om het museum te bekijken. De kosten voor deelname bedragen voor kinderen € 3,50 inclusief materiaal, een glaasje drinken én rondkijken in het museum. Aanmelding van de kind(eren) kan uiterlijk tot 9 december via een e-mail naar elfride.dijkstra@kivi.nl onder vermelding van naam, voornaam en leeftijd van het kind. Toegang uitsluitend met bevestiging van deelname. Vol is vol !!

Tevens doen we een beroep op de leden van het KIVI om de kinderen te assisteren en hun passie voor techniek over te brengen. Lijkt het u leuk om hierbij te helpen? Neem dan contact op met elfride.dijkstra@kivi.nl voor meer informatie.