Medio verleden jaar werd door het hoofdbestuur van KIVI als interim-directeur Bart Struwe aangesteld. Naast taken ter ondersteuning van de voortgang kreeg hij de opdracht een perspectief te schetsen voor de koers die KIVI naar de toekomst toe zou moeten varen in aanbod aan zijn leden en rol in de maatschappij.

Bart heeft voor die opdracht een brede inventarisatie binnen de vereniging gedaan met een aantal informatierondes bij zowel de oudere als ook bij de jonge leden en niet-leden. In onze regio Oost-Nederland is hij een aantal malen op bezoek geweest om op basis van zijn groeiend beeld op de mogelijkheden te klankborden met belangstellende leden.

Inmiddels heeft hij een plan uitgewerkt voor onze toekomst wat door Hoofdbestuur en Ledenraad gedragen wordt. Ook is hij, samen met collega’s van het bureau en een aantal afdelingen gestart met de uitvoering er van. Graag wil hij een ronde door het land doen om de nieuwe koers toe te lichten en om in te gaan op vragen die er mogelijk zijn. 

Op maandag 7 september is Bart in Regio Oost (Hengelo). De bijeenkomst begint om 17:30 uur, met inloop en een broodje vanaf 17:00 uur.

De zaal is geheel volgens corona-richtlijnen ingericht. Het aantal deelnemers aan de bijeenkomst gemaximeerd. Vooraf aanmelden via de KIVI website is noodzakelijk.

Met vriendelijke groet en tot dan!

Paul de Jong, voorzitter KIVI Regio Oost.