Op 9 oktober 2014 werd alweer de derde editie van Women in Science georganiseerd door NVI, FFNT en KIVI Students Twente. Het was een middag georganiseerd voor en door vrouwen, met dit keer als thema: Inspiratie voor je carrière.

De 40 deelneemsters kregen pitches te horen van twee zeer inspirerende vrouwen: Karianne Lindenhovius – UMC, tevens verkozen tot Ingenieur van het jaar 2014, en Miriam Luizink - directeur strategisch business development van de UT. Daarna was het voor de ene helft van de groep tijd voor het discussiediner terwijl de andere helft aan de slag ging met de workshop ‘Pro-actief én je carrière’ door Nienke van der Haak. Na een uur werden de groepen gewisseld.

Na afloop van het diner en de workshop was het tijd voor een borrel waar iedereen de mogelijkheid had om haar netwerk uit te breiden en elkaar te inspireren!

Graag willen wij PANalytical, Siemens, The Chain Company en Powered by Twente bedanken voor hun bijdrage. Natuurlijk ook een woord van dank aan Karianne en Miriam, en natuurlijk aan Nienke voor de inspirerende workshop die de deelneemsters echt in beweging heeft gezet. Tot slot bedanken wij Marieke Bosman, die deze fantastische dag heeft vastgelegd.

Bedankt voor je komst en hopelijk tot volgend jaar!

KIVI students Twente

Female Faculty Network Twente (FFNT)

Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs (NVI)