Medio verleden jaar werd door het hoofdbestuur van KIVI als interim-directeur Bart Struwe aangesteld. Naast taken ter ondersteuning van de voortgang kreeg hij de opdracht een perspectief te schetsen voor de koers die het KIVI naar de toekomst toe zou moeten varen in aanbod aan zijn leden en rol in de maatschappij.

Bart heeft voor die opdracht een brede inventarisatie binnen de vereniging gedaan met een aantal informatierondes bij zowel de oudere als ook specifiek bij de jongere leden. In onze regio in Brabant is hij een aantal malen op bezoek geweest om op basis van zijn groeiend beeld op de mogelijkheden te klankborden met belangstellende leden. In kleinschalige sessies en onder meer bij de nieuwjaarsreceptie van Regio Zuid.

Inmiddels heeft hij een plan uitgewerkt voor onze toekomst wat door hoofddirectie en ledenraad gedragen wordt. Voor dit gaat leiden tot acties ter realisatie wil hij graag nog eenmaal een ronde door het land doen om de koers en de plannen te presenteren. Vandaag het zuiden van Nederland.

De zaal is geheel volgens corona-richtlijnen ingericht. Het aantal deelnemers aan de bijeenkomst gemaximeerd op 50 personen.

Meer informatie?, bel drs. ing. Cor van den Bosch - 06 50638128