Digitale transitie: samenwerken in de keten

Voor het derde jaar op rij organiseert Agentschap Telecom het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’. Dit jaar online en geheel in het teken van digitale kansen en risico’s voor het bedrijfsleven. Denk aan onderlinge afhankelijkheid die ontstaat door gedeelde infrastructuur en databeheer. De voordrachten spitsen zich toe op de glastuinbouw met concrete voorbeelden uit de praktijk, die tegelijk toepasbaar zullen zijn op andere branches. Kortom, hoe pakt de digitale transitie uit voor uw organisatie in samenwerking met anderen? En hoe kan de overheid hierin faciliteren?

Tijdens het online symposium krijgt u nieuwe inzichten, antwoorden en praktische tips waarmee u gelijk aan de slag kunt.

Het belooft een veelzijdige ochtend te worden met sprekers die garant staan voor inspirerende verhalen vol nieuwe inzichten en praktische tips waarmee uw organisatie gelijk aan de slag kan.
Presentator Bas van Werven, bekend van BNR Nieuwsradio’s ‘Ochtendspits’, ontvangt André van der Linden van Royal FloraHolland, Erik Persoon van Forever Plants en Michiel Steltman van DINL en ECP.

Het online symposium wordt ingeleid door Michel van Eeten, professor Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom.

Programma - Sprekers 2020

De presentator van deze online editie is Bas van Werven. Hij ontvangt André van der Linden van Royal FloraHolland, Erik Persoon van Forever Plants en Michiel Steltman van DINL en ECP. Het online symposium wordt ingeleid door Michel van Eeten, professor Technische Bestuurskunde aan de Universiteit (TU) Delft en Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom.

Voor wie?

Het online symposium richt zich op:

  • Managers en senior specialisten die verantwoordelijk zijn voor:
    • digitalisering, bedrijfscontinuïteit of continuïteit van dienstverlening
    • facilitaire dienstverlening, telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging, ICT en procesautomatisering
  • Adviesbureaus op het gebied van digitalisering en continuïteit
  • Brancheorganisaties
  • Telecom- en ICT-dienstverleners

Deelname is gratis.

Geïnteresseerd?

U kunt zich hier inschrijven voor het online symposium.

Meer lezen?

Bekijk eerdere edities van het symposium