Mobiele telefonie en internet zijn, zeker voor ondernemingen, een basisbehoefte geworden. Op ieder moment van de dag en ongeacht de locatie moeten bedrijven en – belangrijker – hun werknemers online zijn. Hiervoor is een snel en vooral betrouwbaar mobiel netwerk nodig. Het heeft even geduurd, maar het nieuwe mobiele 4G netwerk van T-Mobile is klaar voor de toekomst. Ook KPN Mobile is met extra inspanning flink op weg met de uitrol specifiek in de buiten gebieden voor snel internet

Mobiele telefonie en internet zijn, zeker voor ondernemingen, een basisbehoefte geworden. Op ieder moment van de dag en ongeacht de locatie moeten bedrijven en – belangrijker – hun werknemers online zijn. Hiervoor is een snel en vooral betrouwbaar mobiel netwerk nodig. Het heeft even geduurd, maar het mobiele netwerk van T-Mobile is klaar voor de toekomst.

Het hele interview met T-Mobiel is hier verder te lezen.

KPN gaat extra inspanningen verrichten om buitengebieden in Nederland te verbinden met snel internet. Een eerste stap zet KPN vandaag in de gebieden waar de snelheden het laagst liggen. Voor een kleine 100.000 huishoudens komt KPN met een innovatieve oplossing door gebruik te maken van het mobiele 4G-netwerk. ‘Internet Buitengebied via 4G’ is vanaf vandaag voor geselecteerde buitengebieden beschikbaar. Daarnaast zal KPN de komende jaren investeren in glasvezelaanleg en koperupgrades in kleinere dorpskernen en rurale gebieden.
De KPN actueel is hier te lezen.