Masterclass patenten 21-03-2023

Sfeerimpressie Masterclass Patenten 21-03-2023

Sfeerimpressie Masterclass Patenten 21 maart 2023

Het was wat KIVI afdeling Werktuigbouwkunde betreft een geslaagde avond. Met een prima opkomst, zeer informatieve masterclass en een prettige interactie in de zaal. Dank voor uw interesse en komst naar Den Haag! 

De slides zijn rechts op deze pagina te downloaden.

 


Vanuit de aankondiging:
Ingenieurs barsten van ideeën. Uitzonderlijke ideeën verdienen het niet alleen om toegepast te worden, maar ook om vastgelegd en beschermd te worden. Natuurlijk willen we onze ideeën beschermen. Maar wat komt daar bij kijken? En wat levert dat op? Deze avond doken we met onze spreker in op de wereld van ideeën, patenten en octrooien.

  

Onze spreker was Hans Hutter is zowel Nederlands als Europees octrooigemachtigde. Hans heeft een zeer uitgebreide technische achtergrond, is eigenaar van NLO en gespecialiseerd in het geven van strategisch advies inzake intellectueel eigendom. Een meer uitgebreid profiel van onze spreker is hier te vinden.

Gedurende de masterclass was er vollop gelegenheid zijn tot het stellen van vragen. De avond is begonnen met een optionele broodmaaltijd en afgesloten met een borrel.

Locatie: KIVI-gebouw, Prinsessegracht 23, 2514 AP, DEN HAAG

 

Programma

 -  uur Inloop met koffie/thee (broodmaaltijd optioneel)
 -  uur Welkom & introductie door KIVI afd. Werktuigbouwkunde
 -  uur Masterclass Patenten
 -  uur Borrel
 -  uur Afronding