Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop is bereikt. Stuur een mail naar elfride.dijkstra@kivi.nl en je komt op de wachtlijst.

Wat voor type ingenieur ben jij? – Vind het antwoord in deze KIVI workshop!

Meer dan 30% van de net afgestudeerde ingenieurs wisselt binnen het eerste jaar na het afstuderen van baan. Om jonge ingenieurs beter te kunnen ondersteunen met carrière keuzes heeft KIVI samen met drie universiteiten, de industrie en andere belanghebbenden samengewerkt binnen het PREFER project.

Het rol model is ontwikkeld door het bedrijfsleven te vragen welke posities er beschikbaar zijn voor jonge ingenieurs. Daaruit kwamen drie onderscheidende rollen naar voren: 

  • Product Leadership – een product innovatie gerichte rol.
  • Operational Exellence – een proces verbeterende gerichte rol.
  • Customer Intimicy – een klant gerichte rol.

Ingenieurs die in deze verschillende rollen werken hebben een andere kijk op technologie en ontwikkelen andere niet technische vaardigheden om succesvol te kunnen zijn.

In deze workshop staan twee tools centraal die zijn ontwikkeld als een kompas om jonge ingenieurs te begeleiden in hun keuzes: PREFER EXPLORE en PREFER MATCH. Tijdens de workshop zul je met beide werken om te ontdekken welke rol het beste bij jou past, krijg je een terugkoppeling over waar je staat ten opzichte van die rol en krijg je inzicht welke persoonlijke ontwikkeling bij jouw toekomstige carrière past.

De workshop wordt gegeven door dr. ir. Gillian Saunders-Smits, Associate Professor TU Delft, die vanuit de TU bij het PREFER project betrokken is.

Deelname is gratis. Aanmelden via de website, de link voor deelname wordt later toegestuurd.

 

This work was supported by Erasmus+ programme of the European Union (grant agreement 575778-EPP-1-2016-1-BE-EPPKA2-KA)