YKE is de jong professional afdeling van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, de beroepsvereniging voor ingenieurs

Ben jij opzoek naar een extra uitdaging naast je werk, en krijg je energie van in teamverband projecten aanpakken? Dat komt goed uit, Young KIVI Engineers (YKE) is namelijk op zoek naar nieuwe bestuursleden!

Dit betekent dat wij alle KIVI leden t/m 35 jaar vertegenwoordigen binnen de vereniging.

Naast onze interne rol binnen de vereniging proberen wij vooral zo veel mogelijk waarde voor onze leden te creëren. Dit krijgt vorm in het organiseren van workshops, lezingen, bedrijfsbezoeken en cursussen voor onze leden. In onze activiteiten zoeken wij actief de samenwerking met andere organisaties (universiteiten, verenigingen en bedrijven) om zo ook een netwerk voor onze leden op te bouwen. Zo zijn wij actief binnen de ngo European Young Engineers; een Europees overkoepelde organisatie voor ingenieurs/studenten verenigingen. In mei 2019 hebben wij voor EYE bijvoorbeeld het 25e jaarcongres georganiseerd. Zie ook deze video: https://youtu.be/-Mc29waaIuQ

Op vrijdag 19 juni a.s. zal onze algemene ledenvergadering plaatsvinden waarbij het nieuwe bestuur geïnstalleerd wordt en haar (eerste) plannen presenteert. Lijkt het jou leuk een actieve rol te spelen binnen DÉ ingenieursvereniging van Nederland? Stuur dan een motivatie brief naar yke@kivi.nl voor 10 mei. Geef in de brief aan wie je bent, wat je doet en waarom je in het YKE bestuur wil. Geef ook aan voor welke bestuursfunctie je interesse hebt (voorzitter, penningmeester, secretaris of algemeen bestuurslid).

Meer informatie? Stuur dan een mail naar yke@kivi.nl.