Internationaal

Voor internationale stages werkt KIVI samen met IAESTE. IAESTE is opgericht door het Massachusetts Institute of Technology en heeft als doel de internationalisering van de technische arbeidsmarkt. Dit doet AIESTE door internationale stageplaatsen aan te bieden, in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Een IAESTE-stage in het kort:

  • relevante werkervaring opdoen bij een bedrijf of universiteit
  • alle stages zijn betaald, zodat je in je levensonderhoud kan voorzien
  • het ontvangende IAESTE-land zorgt voor een sociaal programma

Daarnaast is IAESTE volledig door studenten bestuurd, en is er altijd de mogelijkheid om mee te helpen. Als lid van IAESTE doe je ervaring op in werken op internationaal vlak, en bouw je tegelijkertijd snel een internationaal netwerk op! 

Doe jij een ingenieursstudie en ben je op zoek naar een stage in het buitenland, of ben je als werkgever op zoek naar internationaal ingenieurstalent? Kijk dan op www.iaeste.nl, of neem direct contact op via info@iaeste.nl.


Nationaal

Integrand streeft ernaar om het meest professionele studentennetwerk van Nederland te zijn. Dit bereiken wij door op een persoonlijke en toegankelijke wijze ambities van academische studenten en bedrijven met elkaar te verbinden. Wij stimuleren studenten door verschillende mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen ter voorbereiding op hun carrière.

In deze visie komen een aantal belangrijke begrippen naar voren.“Professionaliteit” blijkt uit onze handelingen. Integrand wordt gerund door studenten waardoor we niet alleen thuis zijn bij studerend Nederland, maar tevens onderdeel uit maken van studerend Nederland. Hierdoor kunnen we op “persoonlijke” wijze het contact leggen met studenten. Ook onderhouden we nauw contact met bedrijven door daardoor vaak face-to-face mee in contact te staan. We zijn “toegankelijk” doordat onze diensten als organisatie zonder winstoogmerk gratis zijn voor studenten en betaalbaar voor bedrijven. Al onze diensten staan in het teken van het “ontwikkelen” van studenten. Door stage te gaan lopen via Integrand of een bestuursjaar te doen, kunnen studenten belangrijke bedrijfsvaardigheden op doen. Onze carrière-evenementen en employer branding activiteiten zorgen ervoor dat student en bedrijf met elkaar in contact komen. Dit alles bereidt een student voor op de “carrière” van zijn of haar toekomst.


Regio Zuid

KIVI-leden van Regio Zuid helpen met hun kennis en ervaring studenten bij het afstuderen, afstudeerproject of stagerapport. Voor ieder onderwerp is wel een afstudeercoach te vinden.

Ben jij student aan een hogeschool of universiteit in Regio Zuid en heb je hulp nodig bij je afstudeeropdracht, BEP of stage? Dan ben je bij Regio Zuid aan het juiste adres. KIVI heeft een groot netwerk en veel kennis in huis en deze willen wij graag aanbieden aan studentleden van KIVI.

KIVI biedt ondersteuning bij:

  • Het vinden van een goede plek om jouw stage, BEP of afstudeeropdracht uit te voeren.
  • Problemen tijdens je stage, BEP of afstudeeropdracht.
  • Het maken van een zo goed mogelijke match tussen jou en het bedrijf.

Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail aan: nadia.hagen@kivi.nl.
Nog geen studentlid? Meld je hier aan.