ing. Pieter de Boer

ing. Pieter de Boer

Pieter de Boer sinds 1996 lid van KIVI (voorheen Niria). Hij studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en vervolgens heeft hij de studies Hogere Veiligheidskunde en Arbeidshygiëne gevolgd bij PHOV te Utrecht. Na een aantal jaren als KAM-coördinator te hebben gewerkt bij enkele aannemers is hij als adviseur en trainer gaan werken, eerst bij mt&v en sinds 2012 bij Aboma. Daar streeft hij er naar om bronaanpak in de bouw te bevorderen zowel op het gebied van veiligheid als gezondheid..

ir. Roy Crielaard, lid CEO-groep GCVB

ir. Roy Crielaard, lid CEO-groep GCVB

Roy Crielaard is sinds december 2019 lid van het Hoofdbestuur van KIVI en bekleedt de functie van Secretaris. Hij studeerde Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft. In zijn studietijd is hij in aanraking gekomen met KIVI. Hij startte zijn carrière als constructeur in Engeland bij ingenieursbureau Arup. Inmiddels is Roy weer terug in Nederland en werkzaam bij bouwbedrijf Heijmans. Daarnaast geeft hij één dag in de week les aan zijn oude faculteit.

ing. Marc Jonkman, lid kerngroep GCVB

ing. Marc Jonkman, lid kerngroep GCVB

Marc Jonkman is in 2003 toegetreden tot het bestuur van de afdeling Commercieel Ingenieur waar hij twee jaar de secretarisfunctie heeft vervuld en vervolgens bijna tien jaar tot medio 2016 het voorzitterschap. Daarnaast was hij lid van de Ledenraad van 2008 t/m 2013, is hij in 2016 benoemd tot lid van Verdienste en is hij namens KIVI als Kernteamlid betrokken bij de Governance Code “Veiligheid in de Bouw”, sinds de oprichting in 2012. Hij studeerde Commerciële Techniek aan de Hogeschool Den Haag. Zijn carrière startte hij als sales engineer bij Technisch Bureau Koppe, een handelshuis in aandrijftechniek waar hij opklom tot algemeen directeur. Daarna heeft hij verschillende managementfuncties vervuld bij BAM en VolkerWessels en een commerciële directiefunctie bij Stork. In die periode heeft hij ook verschillende nevenfuncties vervuld bij uiteenlopende organisaties. Van het smeden van menselijke verbindingen en het realiseren van succesvolle integrale samenwerkingen krijgt Marc energie. Voor de volgende stap is het nu tijd voor herbezinning.

ing. Bert Videler

ing. Bert Videler

Bert Videler is oprichter en eigenaar van het gelijknamige adviesbureau. Met onder meer de labels Bouwkwaliteitcoach.nl en bouwveiligheidcoach.nl werkt hij samen met 12 collega’s aan het bevorderen van veiligheid en kwaliteit in de bouw. Kenmerkend daarbij is de praktische aanpak. Zij stoppen niet bij advies maar helpen ook bij de implementatie.