We zijn open en klaar om te groeien! De KIVI-community is het online platform voor de ambitieuze, nieuwsgierige ingenieur van vandaag.

Community gelanceerd van en voor ingenieurs!

De KIVI-community is het online platform voor de ambitieuze, nieuwsgierige ingenieur van vandaag. Wat het community platform van KIVI anders maakt dan alle andere bestaande platforms is dat het draait om techniek, om de ingenieurs en hun expertise. Kortom; de bedenkers en de makers. Het doel van deze online KIVI-community is om ons netwerk uit te breiden door expertise te delen, actuele informatie te zoeken, contacten op te doen en aan (gezamenlijke) technisch-maatschappelijke projecten te werken.
 

Om het online platform passend en gebruiksvriendelijk te maken, is er zoals je wellicht weet, in februari 2021 al gestart met enkele communities (een pilotversie) om te zien wat er nodig is, beter kan en prettig werkt op het platform. En daar is de huidige community.kivi.nl website uit voortgekomen en die gaan we officieel lanceren. Tot voor kort was er dus een klein aantal communities (soort afdelingen) binnen het platform aangemaakt, maar nu willen we dit aantal gaan uitbreiden en dat kan met jouw hulp! Dit willen doen op basis van wat jij als gebruiker vraagt en/of waar je behoefte ligt. Een (nieuwe) community wordt samengesteld door te kijken naar het soort post en de onderwerpen die jij als gebruiker plaatst. Hoe werkt dit dan? Word lid, maak je account aan en start direct.
Bij alles wat je als gebruiker plaatst; een blog, opinie, event of nieuwartikel etc, wordt er ook aan je gevraagd ‘tags’ in te vullen. Deze tags hangen een soort label aan wat je plaatst en zo wordt steeds duidelijker wat de kern van jouw interessegebied is. Hierdoor kan het platform vervolgens de personen met dezelfde interesses aan elkaar te koppelen en creëren we nieuwe communities op een organische manier. Om je op weg te helpen hebben we twee handige instructievideo’s, die simpel uitleggen hoe je van start kan met registeren en hoe je inhoud plaatst.

Geef jouw netwerk én KIVI een boost en sluit je aan de KIVI-community.

PS Je kunt lid worden van meerdere communities en ook aansluiten bij een al bestaande community.