KIVI heeft zich als supporting partner aangesloten bij Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC), hét internationaal toonaangevende evenement voor de gehele offshore energie-industrie. KIVI helpt vragen over de energietransitie op technisch niveau, onafhankelijk en met gefundeerde data, te beantwoorden en is daarmee een inhoudelijke kennispartner voor het evenement.

Rond de 400 exposanten komen op 28 en 29 november samen in Amsterdam voor Offshore Energy Exhibition & Conference 2023 om hun ervaring en expertise te tonen op het gebied van offshore wind, olie en gas, mariene energie, waterstof en meer. Deelnemende bedrijven en bezoekers komen met elkaar in contact, leren over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en doen hier zaken.

Jaap Proost van Navingo, de organisatie achter OEEC, zegt: "OEEC is er stellig van overtuigd dat het bevorderen van innovatie de aanwezigheid en samenwerking van kennisinstellingen vereist. KIVI heeft leden die actief zijn in diverse sectoren zoals Offshore Wind, Marine Energy, Hydrogen, Green Marine, Fossil Fuels en Clean Fuels. Deze compatibiliteit maakt de samenwerking zeer gunstig."

Foto: Miguel Delcour, directeur KIVI, en Marleen Varekamp, Senior Marketeer Navingo, tekenden op 6 juli 2023 een samenwerkingsovereenkomst.