Ga naar KIVI-activiteiten tegen de ledenprijs!

Vanaf heden is het voor niet-leden niet meer mogelijk om zich als niet-lid voor KIVI-activiteiten in te schrijven. In plaats daarvan introduceert KIVI een donateur-lidmaatschap. Dit houdt in dat niet-leden bij inschrijving voor een activiteit een donateur-lidmaatschap voor twee maanden aangaan. Dit kost 25 euro. Het donateur-lidmaatschap is twee maanden geldig vanaf de datum van inschrijving. Gedurende deze periode mag degene ook vrij naar andere KIVI-bijeenkomsten gaan tegen dezelfde kosten als een KIVI-lid, vaak gratis. Voor grotere bijeenkomsten is het bedrag 137,50 euro en geldt het donateurschap voor een jaar.

KIVI biedt een inspirerende omgeving voor ingenieurs. De kern van wat wij delen als diverse beroepsgroep is onze fascinatie voor ingenieurswetenschappen en ons geloof dat wij middels de ingenieurswetenschappen een betere wereld maken. Wij staan achter onze dynamische mission statement: Engineer your Career • Improve our Society. Met het donateur-lidmaatschap ondersteun je onze activiteiten en doelstelling.

Kom je in een jaar vaker naar KIVI-activiteiten en heb je geen zin in rompslomp? Voor 120 euro ben je 12 maanden donateur-lid.