Nomineer jij mee? En wie weet is jouw kandidaat straks de Ingenieur van Jaar!

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) organiseert dit jaar voor de vijfde keer de verkiezing ‘Ingenieur van het Jaar’. Sinds 2015 mag de Ingenieur van het Jaar de prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs in ontvangst nemen.Graag betrekken wij onze leden bij het nominatieproces, omdat jullie natuurlijk regelmatig in contact komen met inspirerende ingenieurs.

Wie wint de Prins Friso Ingenieursprijs 2019?

Voor de titel Ingenieur van het Jaar komen ingenieurs in aanmerking die zich in hun werk onderscheiden in de vier volgende competenties:

•          Expertise: analytisch vermogen, conceptueel denken, technisch vernuft
•          Innoverend vermogen: een duidelijke visie en onderscheidend werk
•          Ondernemerschap: initiatief, ambitie en durf
•          Maatschappelijke impact: sociaal bewustzijn en betrokkenheid bij maatschappelijke thema’s.

Ken je een ingenieur die zich op deze punten duidelijk onderscheidt van anderen? Dan kun je haar/hem gedurende de periode 13 november 2018 t/m 21 december 2018 nomineren voor de verkiezing Ingenieur van het Jaar 2019 via www.kivi.nl/nomineren. Jezelf nomineren is niet mogelijk.

De winnaar wordt tijdens de Dag van de Ingenieur op 18 maart 2019 bij ASML in Eindhoven bekendgemaakt. Hij/zij mag een jaar lang deze prestigieuze titel uitdragen. Dit brengt niet alleen publiciteit voor de ingenieur zelf met zich mee, maar ook voor het betrokken bedrijf.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.kivi.nl/prins-friso-ingenieursprijs