Jaarlijks onderscheidt KIVI een excellente ingenieur die naast uitstekende technische vaardigheden ook uitblinkt op een duidelijke visie, ondernemersgeest en innoverend vermogen.

Ken jij een bijzondere ingenieur die de prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs verdient? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing Ingenieur van het Jaar 2018. Nomineren voor deze prestigieuze prijs is vanaf vandaag, 1 november 2017, mogelijk via www.kivi.nl/prins-friso-ingenieursprijs.

De Prins Friso Ingenieursprijs wordt sinds 2015 door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) uitgereikt aan de Ingenieur van het Jaar. Nomineren is mogelijk t/m 31 december 2017. Jezelf nomineren is niet mogelijk.

Dag van de Ingenieur

De uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs aan de Ingenieur van het Jaar vindt plaats op de Dag van de Ingenieur. Dit is een initiatief van KIVI. Elk jaar wordt een locatie gezocht welke technologie en innovatie uitstraalt. De komende editie vindt plaats op woensdag 21 maart 2018 op de Rijksuniversiteit Groningen.