Aanbod cursussen via KIVI.

TU Delft biedt via de Delft Extension School KIVI MOOC’s aan

KIVI is een groot voorstander van levenslang leren. Gelukkig delen we deze mening met veel van onze leden. 
Vanuit die gedachte is KIVI vorig jaar gestart met de KIVI Academy. Hier richten KIVI en Cisco zich op het verzorgen van nieuwe vormen van trainingen aan KIVI-leden op het gebied van onder andere Internet of Things en Cyber Security. De beschikbare cursussen zijn in het Engels, met uitzondering van de cursus Inleiding tot Cybersecurity.
We breiden dit aanbod nu uit met meer dan 100 MOOC’s, Massive Open Online Courses van de TU Delft. MOOC's zijn vrij toegankelijke korte cursussen met een open licentie, die volledig online worden gegeven. De TU Delft heeft meer dan 2,5 miljoen aanmeldingen voor haar MOOC's bereikt over een breed scala aan vakgebieden. De MOOC's maken deel uit van het streven van de TU Delft naar open onderwijs en bieden studenten van over de hele wereld, zowel studenten als levenslang lerenden, toegang tot de kennis en expertise van de TU Delft.

Kenmerken van de MOOC's van de TU Delft:

  • Open voor iedereen, zonder toelatingseisen.
  • Gemiddelde studielast van 4-8 studie-uren per week.
  • 24/7 online toegang via edX-platform en mobiele app.

Vanwege het massale karakter van de MOOC speelt de gemeenschap een belangrijke rol in de leerervaring. Naast traditioneel cursusmateriaal zoals video's, lezingen en opgavenreeksen, bieden deze MOOC's interactieve gebruikersforums en beoordelingen door collega's die discussies tussen cursisten vergemakkelijken.
De TU Delft biedt de mogelijkheid om via edX tegen een vergoeding een certificaat te behalen waarmee wordt aangetoond dat de cursus met succes is afgerond. Veel van onze cursisten gebruiken deze certificaten in hun cv en hun profielen op sociale media om hen te helpen bij het vinden van een baan. Interesse? Klik hier.