Kun jij een toonaangevend techniektijdschrift maken?

Vacature

Kun jij een toonaangevend techniektijdschrift maken?

De Ingenieur zoekt een

Eindredacteur met passie voor techniek
Voor 24 uur in de week (0,6 fte).

De Ingenieur is hét technologieplatform van Nederland, uitgegeven door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI). De Ingenieur schrijft over geavanceerde technologieontwikkeling en wat die betekent voor onze toekomst. Het platform bestaat uit een maandelijks tijdschrift, een actieve website, een digitale nieuwsbrief en social media.

Werkzaamheden
De Eindredacteur bepaalt mede de look-and-feel van het tijdschrift, denkt mee over de inhoud, redigeert de kopij, brieft freelancers, coördineert de productie van het tijdschrift en de presentatie van het tijdschrift online. Indien het werk het toelaat, is er ruimte voor het schrijven van artikelen voor het blad en nieuwsberichten voor de website.

Profiel
We zoeken een collega met fascinatie voor techniek en haar maatschappelijke implicaties, die een eigen inbreng levert hoe De Ingenieur als platform toonaangevend blijft. De Eindredacteur dient te beschikken over een uitstekende taalvaardigheid, journalistiek inzicht en kan goed functioneren op een kleine, creatieve redactie.

Specifieke vaardigheden:

+ uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal
+ beschikt over een vlotte pen
+ kennis en affiniteit met techniek
+ is gewend met websites/social media
+ werkt snel en secuur
+ kan flexibel inspelen op wat morgen klaar moet zijn
+ heeft ervaring met InCopy of soortgelijke software

De functie is vanaf heden beschikbaar. De standplaats is Den Haag. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Informatie en sollicitatie
Vragen en/of je brief en CV kun je, vóór 23 maart 2020, richten aan hoofdredacteur Pancras Dijk, pancras.dijk@ingenieur.nl, telefoon 070 391 9885.

Zie ook

Nieuws De Ingenieur

Meer +
Minder -