In september is de oproep aan ingenieurs gedaan om zich in te schrijven met hun technologische innovaties. Uit de 27 inschrijvingen is een selectie gemaakt van twaalf kandidaten voor de halve finale. Op dinsdag 9 oktober vond de halve finale plaats waar de jury olv Diederik Samsom de drie finalisten heeft uitgeroepen: lees verder

In september is de oproep aan ingenieurs gedaan om zich in te schrijven met hun technologische innovaties. Uit de 27 inschrijvingen is een selectie gemaakt van twaalf kandidaten voor de halve finale. Op dinsdag 9 oktober vond de halve finale plaats waar de jury olv Diederik Samsom de drie finalisten heeft uitgeroepen:

  • Onno Sminia - Energie Neutrale Tunnel (Innovatie Coordinator - CroonWolter & Dros)
  • Alex Trijselaar - Energy 21 (Product Manager Industry Solutions - Energy 21)
  • Avila Lindgren - Carib Algea (Researcher - Shell)

Deze drie zullen gaan strijden om de titel en het prijzengeld met hun innovatieve oplossing om klimaatverandering tegen te gaan.

Opdrachtgever Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)

KIVI treedt graag op als opdrachtgever in deze Challenge. We zijn dan ook trots dat Diederik Samsom, lid hoofdbestuur KIVI, voorzitter van één van de klimaattafels die de regering adviseert én zelf ook ingenieur, aanschuift als juryvoorzitter van deze Challenge. Samen met Daniël Poolen (klimaatengineer, KIVI), Edouard Schneiders (Team Hyperloop,TU Delft) en Frank Biesboer(hoofdredacteur De Ingenieur). Tevens hebben we een verrassende key note spreker: Marjan van Loon (CEO Shell).  

AANMELDEN EVENT

Ben jij ook benieuwd naar deze verrassende technologische oplossingen, kom dan naar The Challenge op 21 november in Utrecht.
Ontmoet collega-professionals uit het vak, laat je inspireren en beslis mee over wie zich een jaar lang de beste engineering professional van Nederland mag noemen. Meld je nu aan en reserveer een plaats.Het event vindt plaats in De Fabrique te Utrecht, van 15.30 tot 19.00 uur.  Aan deelname zijn - na registratie - geen kosten verbonden.