De inschrijving is geopend! U kunt uzelf nu aanmelden om als vrijwilliger mee te helpen op het Generation Discover Festival. Dit festival wordt door Shell in samenwerking met KIVI en andere partners georganiseerd van woensdag 4 oktober tot en met zondag 8 oktober 2017 op het Malieveld in Den Haag.

Op dit evenement dagen wij kinderen tussen de 8 en 14 jaar uit om de wereld van wetenschap en technologie te ontdekken. In diverse futuristische domes ervaren zij hoe interessant en leuk wetenschap en techiek zijn, leren meer over de toekomst van energie en mobiliteit, kunnen zelf aan de slag met diverse workshops en proefjes en ontdekken hoe zij zelf kunnen bijdragen aan de wereld van de toekomst. Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers.

Vanwege de partnership tussen KIVI en Shell kunt u als KIVI-lid bijdragen als vrijwilliger. Wilt u gebruik maken van deze unieke kans om kinderen enthousiast te maken voor techniek en wetenschap? Meld u dan nu aan via deze link. Aanmelden kan t/m vrijdag 22 september.

Wilt u meer informatie over het Generation Discover Festival, neem dan een kijkje op www.generationdiscover.nl.