Finalisten Prins Friso Ingenieursprijs 2018

Vanaf maandag 19 februari staan de profielen van de finalisten online op www.kivi.nl/stem-nu en start de publieksstemming. Tot en met zondag 18 maart krijgt het publiek de gelegenheid te stemmen op één van de drie finalisten.

 

Sander den Blanken

Sander den Blanken

Ir. ing. Sander den Blanken (44) is civiel ingenieur en leidt als algemeen directeur van Arup Nederland complexe infrastructurele projecten. Onder zijn leiding won Arup onder meer de Nationale Staalprijs voor de Paleisbrug in Den Bosch (2016) en een eervolle vermelding tijdens de Betonprijs 2017 voor de Dafne Schippersbrug in Utrecht. Met het Constructeursregister stimuleert Den Blanken bovendien de vakbekwaamheid en verantwoordelijkheid van constructeurs ter garantie van de constructieve veiligheid.

Lees hier het interview met Sander den Blanken


 

Jan Klok

Jan Klok

Dr. ir. Jan Klok (34) studeerde biotechnologie aan de Wageningen Universiteit en promoveerde op het verwijderen van zwavelverbindingen uit gas. Momenteel werkt hij als procestechnoloog bij Paqell en is hij projectmanager bij Wetsus, European Centre of Excellence for Sustainable Water Technology in Leeuwarden. Bij Wageningen University & Research is hij gastonderzoeker.

Lees hier het interview met Jan Klok


 

Nima Tolou

Nima Tolou

Dr. eng. Nima Tolou (35) promoveerde aan de faculteit Biomechanical Engineering van de TU Delft. Daarna werkte hij als fellow bij de Optical and Semiconductor Group aan Imperial College London. Momenteel is hij universitair docent aan de faculteit Precision and Microsystems Engineering van de TU Delft.

Lees hier het interview met Nima Tolou


 

Op wie breng jij je stem uit?

Stem nu!