Informatie over het betalen van contributie

U kunt uw contributie op de volgende manieren voldoen:

Overschrijven via bankrekening

Het IBAN rekeningnummer waarnaar u de contributie kunt overmaken is: NL 69 INGB 0005 0965 16. Dit is een rekeningnummer bij de ING-bank. De tenaamstelling van de rekening is 'KIVI' te Den Haag. 

Gebruik bij overboekingen vanuit het buitenland:
IBAN: NL 69 INGB 0005 0965 16 BIC: INGBNL2A

Automatische incasso

Voor uw en ons gemak kunt u KIVI machtigen om de contributie jaarlijks automatisch af te laten schrijven. U bent zo altijd op tijd met betalen (er van uitgaande dat uw saldo toereikend is) en u voorkomt hiermee herinneringskosten. Uw automatische incasso bespaart KIVI veel tijd. Tijd die bij voorkeur aan andere activiteiten wordt besteed.

Na afgifte van de machtiging incasseert KIVI de door u verschuldigde contributie aan het einde van de eerste maand (januari) van het nieuwe contributiejaar. Bij nieuwe leden wordt de contributie uiterlijk 4 maanden na de inschrijving geïncasseerd. En bent u het oneens met de incasso? Dan heeft u de mogelijkheid deze afschrijving binnen 30 dagen ongedaan te maken. U ontvangt overigens voor de start van een nieuw contributiejaar een kostenspecificatie van uw persoonlijk vastgestelde contributie.
Kies ook voor gemak en machtig KIVI voor het incasseren van de jaarlijkse contributie.
Download hier het machtigingsformulier en stuur het op naar de KIVI-ledenadministratie.
 

Betaalmethodes via Pay per Link

  • Visa;
  • Master Card;
  • American Express;
  • iDEAL.

U ontvangt op verzoek de betaallink waarin in een beveiligde omgeving de betaling verwerkt kan worden. Uw verzoek stuurt u naar de Financiële administratie (financieleadministratie@kivi.nl), u kunt ook telefonisch de link aanvragen: 070 - 3919 822.