Bedrijfsbezoek
1 juni 2023
10:30 uur - 12:45 uur

Hyundai Construction Equipment Europe Customization Center - Beveren (B)

Iedereen die wel eens via de Expressweg vanuit Zeeland naar Antwerpen rijdt (of andersom) komt ter hoogte van Vrasene (B) langs een groot terrein waarop allerlei Hyundai Construction Equipment staat opgesteld. Kranen, shovels in enorme aantallen. Dit is het verzamelpunt voor verdere verdeling in West-Europa. In het Customization Center aldaar worden deze machines gereed gemaakt voor klanten. We hebben nu een unieke gelegenheid om op donderdagmorgen 1 juni 2023 een bezoek te brengen aan dit Hyundai Construction Equipment Customization Center in Beveren (B).

ZEE Outside The Netherlands
EV
1 juni 2023
12:00 uur - 12:45 uur

ElaadNL: Webtalk #53 Laadpalen en straatverlichting sneller én veiliger aansluiten, hoe doe je dat?

Hoe kunnen we de groei van laadpalen bijbenen terwijl er al een tekort aan vakmensen is? Een deel van het antwoord zit hem in het besparen van de werktijd die monteurs nodig hebben om een laadpaal op het net aan te sluiten. Hiervoor is de ‘compacte aansluitmodule’ ontwikkeld. En het mooie is, deze innovatie is ook te gebruiken bij andere onbemande objecten als reclamezuilen, parkeerautomaten en straatverlichting. In deze webtalk aandacht voor vragen als: Hoe werkt de compacte aansluitmodule? Wat is de tijdwinst? Hoe is deze innovatie tot stand gekomen? En wat betekent deze voor de eisen aan onder andere publieke laadpalen?

EL Overijssel
Center for Wireless Technology (CWTe) bi-monthly* colloquium webinar.
5G
5 juni 2023
16:00 uur - 17:30 uur

CTWe: Advancement in the 5G mobile communications network and ultra-reliable wireless intra-aircraft communication

The Center for Wireless Technology (CWTe) bi-monthly* colloquium webinar will have two speakers in this colloquium/webinar on interesting wireless topics: Rogier Noldus, Ericsson – Advancement in the 5G mobile communications network Erik Bertram, TU/e – Wideband interference nulling for ultra-reliable wireless intra-aircraft communication

TC Noord-Brabant