35062268541_89f9fe7998_o.jpg
Cursus
21 september 2022 t/m 30 juni 2023

Cursus Defensie voor Ingenieurs

Alleen militairen worden opgeleid in defensietechnologie. Alle overige ingenieurs die in de defensiesector actief willen zijn moeten zich zelfstandig inwerken in de bijzondere aspecten en het complexe netwerk. Voor wie er de weg niet kent: een moeizame en vaak langdurige klus.

DV Zuid-Holland
Logo WoTS Beurs 2022
WoTS
27 t/m 30 september 2022

World of Technology & Science 2022

Dé technologische vakbeurs voor industrie, zorg en wetenschap? Binnen de World of Electronics verwachten we ruim 100 deelnemende bedrijven die actief zijn op het gebied van elektronica (hardware, software, Test & meet, ontwikkeling en productie). Deze exposanten tonen hun innovaties, delen hun kennis en gaan graag met u in gesprek over uw vraagstukken. Een bezoek aan World of Electronics levert u veel waardevolle contacten, kennis en inspiratie op. Daarmee is een beursbezoek meer dan de moeite waard! Uw bezoek kunt u combineren met een seminar bezoek. In de World of Electronics zijn tevens themapaviljoens aanwezig, waar exposanten hun krachten bundelen in een paviljoen op de beursvloer. Meer informatie over deze paviljoens volgt.

EL Utrecht
Masterclass
28 t/m 29 september 2022

IDEMC: Design for Emotion and Happiness

Identifying and designing for enjoyable and meaningful experiences. Two day Masterclass by Pieter Desmet

IO Zuid-Holland
Flexibel elektriciteitssysteem met inzet van bi-directioneel ladende elektrische auto's
EV
29 september 2022
12:00 uur - 12:45 uur

ElaadNL Webtalk #40 Een flexibel elektriciteitssysteem bouwen met inzet van bi-directioneel ladende elektrische auto's

Op donderdag 29 september laat onderzoeker Nico Brinkel van de Universiteit Utrecht ons zien hoe we een flexibel elektriciteitssysteem kunnen bouwen met inzet van bi-directioneel ladende elektrische auto’s.

EL Gelderland