De KIVI afdelingen organiseren jaarlijks honderden activiteiten in het kader van kennisuitwisseling, debat en het versterken van het eigen netwerk.


55e8250bbe724.jpeg

Vakafdelingen

KIVI heeft diverse (vak)afdelingen die hun leden de gelegenheid geven op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in hun eigen vakgebied. De afdelingen vormen communities rondom vakinhoudelijke thema's. Zij organiseren activiteiten zoals lezingen, bedrijfsbezoeken en workshops.

Alle vakafdelingen
Cisco_P6 900.jpg

Regionale afdelingen

KIVI is met 12 regionale afdelingen vertegenwoordigd in heel het land. Zo is de vereniging ook bij u in de buurt. De afdelingen organiseren activiteiten en bevorderen het contact tussen leden uit de regio.

Alle regionale afdelingen
Techno startups.jpg

Young Professionals en Students

KIVI heeft afdelingen die speciaal gericht zijn op Young Professionals en Students. Via deze afdelingen vinden zij elkaar en kunnen zo gemakkelijker aangeven wat ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. We vormen momenteel een landelijke studentenraad om de belangen van studenten binnen KIVI te behartigen.

Lees verder
kringen.jpg

Kringen

Binnen een Kring vindt discussie plaats in een ontspannen en informele sfeer. Tijdens iedere bijeenkomst staat een technisch of maatschappelijk onderwerp centraal.

Alle kringen
Lustrum175aangepast.png

KIVI-Lustrum 175 jaar

Op 31 augustus 2022 is het 175 jaar geleden dat Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs werd opgericht. Dit historische feit en kroonjubileum zal niet ongemerkt voorbij gaan. De zeer diverse lustrum commissie is sinds begin dit jaar bezig om een programma samen te stellen.

Lees verder