De eindstreep is in zicht, de vijf finalisten van de VIC 2016 zijn bekend. Dit zijn de bedrijven die de vijf beste ideeën hebben op het gebied van intelligente data visualisatie: Dimensional Insight Netherlands B.V, OpenRemote , Senseguide, P2P Communication B.V, We Boost B.V.

Waar gaat de competitie over?

De VIC is een landelijke competitie met als doel om nieuwe oplossingen te vinden voor veiligheidsvraagstukken.  Het ministerie van Veiligheid en Justitie, ministerie van Defensie, de politie en de Koninklijke Marechaussee  dagen mkb’ers en startups uit om innovatieve ideeën in te dienen.  Dit jaar op het gebied van intelligente data visualisatie.

Van het sneller visualiseren van realtime incidenten en operationele capaciteit  tot het beter beschermen van kinderen.

Of het nu gaat om het effectief beschermen van kinderen door te leren van big data, het visualiseren van de beschikbare grenscontrolecapaciteit op Schiphol, of om het sneller visualiseren van realtime incidenten en operationele capaciteit.  Innovatieve ideeën voor dit soort vraagstukken, daar draait het in deze competitie om. De winnaar krijgt 200.000 euro om zijn voorstel samen met de overheid te ontwikkelen.

Nieuwsgierig?
Meld je aan voor het congres op www.innovatiecongresvenj.nl