Baby-ergonomie: Verbeter de volksgezondheid, begin bij babyproducten.

Baby's zijn kwetsbaar en nog in ontwikkeling. Door babyproducten ergonomisch te optimaliseren, kunnen baby's opgroeien tot geestelijk en lichamelijk gezonde volwassenen. Dat is het ideaal van alle ouders die het beste voor hun kind willen. Helaas zijn er ook ongezonde babyproducten op de markt. Waarom zijn ze ongezond? En hoe kan je met zowel ouders als baby's rekening houden bij het ontwerpen van een babyproduct? De dilemma's bij het ontwerpen voor baby's zijn voor alle ontwerpers interessant.

Brecht Daams studeerde IO in Delft. Ze gaf ergonomie- en ontwerponderwijs aan vele I(P)O-oplediingen en is sinds 1997 zelfstandig productergonomisch consultant (www.ergonomie.nl). Ze adviseert over een brede range van producten en specialiseerde zich daarnaast in de ergonomie van baby-producten. Ze is auteur van het standaard handboek 'Productergonomie, ontwerpen voor nut, gebruik en beleving' waarvan deel 1 en deel 2a gebruikt worden door bijna alle I(P)O-opleidingen. Deel 2b over cognitieve ergonomie komt begin 2023 uit (www.productergonomie.info).

Dit event vindt op LOCATIE én ONLINE plaats op woensdag 7 december 2022. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij restaurant Se7en (Mariaplaats 7 te Utrecht), van 18.00u - 21.00u.  
Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Wanneer u zich aanmeldt voor de online deelname, ontvangt u uiterlijk een uur vóór aanvang van het event een email met de link en instructies, aanvang: 19.30u. Sluiting rond 21u.