Het NPT jaarverslag 2023 is te vinden onder 'Documenten'

Het bestuur van de Nederlandse Procestechnologen organiseert op woensdag 22 mei a.s. een Algemene Ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden bij Plant One Rotterdam (POR) in het Botlek-gebied en begint om 15.00 uur. Aansluitend op de vergadering staat er om ca. 16.30 uur een rondleiding op het programma waarbij u een uniek kijkje achter de schermen krijgt bij POR. Dit bijzondere innovatiecentrum biedt alle faciliteiten om op lab- en pilot-schaal innovaties te testen die een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de (chemische) industrie (zie de website voor meer informatie). Het bezoek zal worden afgesloten met een informeel hapje en drankje met volop gelegenheid om te netwerken.  

De ALV is alleen toegankelijk voor NPT-leden, hieraan zijn geen kosten verbonden. De rondleiding bij POR en de afsluitende borrel staan ook open voor andere belangstellenden. Om de kosten van dit tweede deel van het programma te dekken, betalen KIVI- en KNCV-leden een eigen bijdrage van EUR 35,- per persoon. Deelnemers aan de ALV ontvangen hierop een korting van EUR 10,-. Voor student-leden is het hele bezoek gratis. Bent u geen KIVI- of KNCV-lid, dan wordt een bijdrage gevraagd van EUR 50,-.

Aanmelding vooraf is noodzakelijk, o.a. in verband met controle op lidmaatschap en de geldende veiligheidsvoorschriften bij POR. U kunt zich aanmelden via de KIVI website. Bij aanmelding rekenen we natuurlijk op uw komst. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, kunt u zich afmelden m.b.v. de link in de bevestigingsmail die u bij aanmelding zult ontvangen. Bij no-show of afmelding minder dan 8 dagen van tevoren, kan helaas geen restitutie worden verleend.

Deelnemers zullen tijdig meer praktische informatie ontvangen over het bezoek. NPT-leden die naar de ALV komen krijgen de gelegenheid om de bijbehorende stukken ruim vooraf te raadplegen.   

Wij begroeten u graag op 22 mei en zien uit naar een inspirerende bijeenkomst!

Namens het NPT-bestuur,

Fer Klinckhamers, e. npt@kivi.nl