Op woensdag 10 mei zal Ingeborg Mijling een presentatie verzorgen voor KIVI getiteld:

Hoe software het oncologiezorgpad innoveert

Tijdens haar verhaal zal Ingeborg in gaan hoe software van diverse partners het werk van oncologieprofessionals ondersteunen gedurende de hele patientreis van screening, diagnostiek, behandelselectie, behandeling en nazorg. Dit stelt hen in staat om kankerpatienten sneller toegang te geven tot de juiste behandeling, dat weer bijdraagt aan betere kwaliteit van leven en betaalbare zorg.

Aansluitend is er een dinerbuffetje en netwerkborrel (tot ca. 19.00 uur) waarvoor een bescheiden eigen bijdrage gevraagd wordt.

De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Biografie

Ingeborg Mijling is technisch bedrijfskundig ingenieur met specialisatie in IT, strategie en organisatieverandering. Gegrepen door wat technologie kan betekenen om positieve impact voor de mens te realiseren, begon ze als commercieel directeur bij een consultancy start-up in het behandelen van afvalwater met membranen. Hier ervaarde ze hoe een sterke klantfocus en samenwerking met anderen tot succes leidt.

Daarna maakte ze de overstap naar de corporate bedrijfsleven in ICT en medische technologie. Inmiddels is Ingeborg ervaren in het leiden en bouwen van nieuwe klantgerichte afdelingen en bedrijfsonderdelen rondom digitale oplossingen, nieuwe business modellen en publiek-private partnerships. Binnen Philips is Ingeborg verantwoordelijk voor wereldwijde installatie en service van software voor oncologie. Dit betreft software voor applicaties en voor medische apparaten, gericht op de zorgprofessional en de patient in diverse oncologiezorgpaden.