Beste vrouwelijke ingenieur of studente,

Kom je ook naar de lunch sessie met succesvolle vrouwelijke ingenieurs die met ons in gesprek gaan? Ze hebben een inspirerend verhaal over hun carrière of functie en beantwoorden al jouw vragen. Je kunt ze vele vragen stellen, bijvoorbeeld over de keuzes die ze gemaakt hebben, over de ontwikkelingen op het gebied van gender equality, over empowerment, over …

Daarnaast is er de mogelijkheid om via deze weg jezelf aan te melden voor een stageplaats of een vacature / open sollicitatie. Je hebt direct toegang tot een bedrijf waar je zou willen werken of stage zou willen lopen. 

Elke maand organiseren wij een online lunch sessie met een topvrouw! Kom je ook?

Reserveer de volgende data alvast in je agenda:

- vrijdag 16 juli                Petra de Weerd

- vrijdag 17 september   Mirjam Nelisse

- vrijdag 6 oktober          Elphi Nelissen

- vrijdag 12 november

- vrijdag 10 december

We beginnen steeds om 12.30 uur en eindigen rond 13.30 uur. De lunch kun je nuttigen achter de laptop. Wil je aub een aantal vragen voorbereiden? Iedereen kan minstens één vraag stellen en het zou fijn zijn als je drie vragen hebt voorbereid. 

Op vrijdag 16 juli geven we graag het woord aan prof. dr. ir. Petra de Weerd-Nederhof.

foto credit: Lizet Beek

Petra is Hoogleraar Organisatie van Innovatie aan de Universiteit Twente, lid raad van Toezicht woningcorporatie de Woonplaats en lid adviesraad Hogeschool Wittenborg en Defensieacademie. Ook is zij redactielid met focus Organisatie en Management voor Maandblad voor Accountancy en Bedrijfseconomie en lid van selectie/investeringscommissies voor onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken, NWO en de Nederlandse Waterbank.