Wetsus_frontpage_RNN

Welkom op de site van Regio Noord. Regio Noord bestaat uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe >>

Meer over de afdeling
 

 

 

In Regio Noord wonen en werken meer dan 1100 leden van KIVI en groot deel daarvan werkt aan interessante onderwerpen bij vooraanstaande organisaties. Het bestuur organiseert jaarlijks meer dan 10 activiteiten, prima gelegenheden om andere leden te ontmoeten en om een breder inzicht te krijgen in de technologie die in Noord Nederleand aanwezig is of in wording is.

Ingenieurs opleiden is één van de speerpunten van KIVI en in het onderwijs worden aankomend ingenieurs klaargestoomd voor het echte werk. In Noord Nederland worden er meer dan 50 opleidingen aangeboden waar je je ingenieurstitel kunt behalen. Wanneer je je opleiding hebt afgerond kun je in Noord Nederland bij veel bedrijven aan de slag. Zo zijn er volop innovatieve technische bedrijven. Zie voor meer informatie hierover bijvoorbeeld www.innovatiespotter.nl of zoek zelf op internet.

Technische vacatures zijn in het Noorden veel te vinden. Bijvoorbeeld via de bekende vacature sites of de Linkedin groep van KIVI.

Als je meer wilt weten of als je ideeën hebt, dan horen we dat graag. Je kunt de leden van het bestuur altijd bellen of mailen!

 

 

Zie ook

Vacatures De Ingenieur