Lidmaatschap en voordelen

activiteiten3.jpg

Activiteiten

We organiseren ruim 400 activiteiten per jaar, die veel gelegenheid bieden voor het opdoen en uitwisselen van kennis, debat en het versterken van je netwerk.

Activiteiten
boost.jpg

OPD tool

Onze Online Professional Development tool (OPD) biedt focus bij jouw professionele planning. Het ondersteunt je bij het ontwikkelen van je competenties en je eigen portfolio. De OPD is daarmee een handig instrument voor zelfanalyse, een basis voor reflectie en om jouw prestaties te delen met anderen.

Klik hier voor de OPD Tool
charteredandincorporated.jpg

Chartered en Incorporated Engineers

Als erkenning van jouw ervaring en kwaliteit kan je bij KIVI de professionele titels van Chartered Engineer en Incorporated Engineer behalen. Kennis, ervaring, commitment en excellence zijn de standaard waarden. Als je wilt kan je het pad naar chartership samen met andere kandidaten doen of een mentor inschakelen.

Klik hier
voorgaandejaarthema.jpg

Meepraten over thema’s

KIVI biedt je de kans om mee te praten over hoe we als ingenieurs kunnen bijdragen om maatschappelijke uitdagingen uit de weg te helpen.

Klik hier voor meer
engineercoaches.jpg

Ingenieurscoaches

Een ingenieurscoach is een KIVI-lid met een rijke werkervaring die je adviseert bij allerlei loopbaanvragen. Ze helpen je graag verder als je een volgende stap wil maken in je carrière of bij je startup.

Klik hier voor de Ingenieurscoaches
discounts.jpg

Ledenkortingen

Als lid van KIVI profiteer je van een aantal aantrekkelijke kortingen op opleidingen, vakbladen, boeken en verzekeringen.

Klik hier voor de kortingen
ereleden.jpg

Profileren

KIVI biedt je de kans om je te profileren, bij je vakgenoten of op een breder maatschappelijk podium. Daarmee verstevig je je netwerk en trek je nieuwe samenwerkingen en opdrachten naar je toe.

Klik hier voor meer
expertiseinzetten.jpg

Expertise inzetten

Wil jij je expertise inzetten voor een bepaald thema, of om andere ingenieurs, studenten of maatschappelijke organisaties te helpen? Stuur dan met vermelding van je lidmaatschapsnummer een motivatiebrief waarin je uitlegt wat je zou willen doen naar info@kivi.nl  en we nemen contact met je op.

Salesforce-Implementation.jpg

Aanmelden lidmaatschap

Bij KIVI vind je alles om jezelf professioneel te ontwikkelen en mee te doen bij maatschappelijk relevante thema’s. Ben je overtuigd? Meld je dan nu aan, je bent van harte welkom!

Klik hier voor Aanmelden lidmaatschap