Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) heeft contacten met verschillende vaktijdschriften en heeft voor haar leden aantrekkelijke kortingen bedongen op de abonnementsprijs. Korting kan zelfs oplopen tot 100%!

 

Voor het abonnement van jouw keuze raadpleeg je de onderstaande tijdschriftenlijst en kijk je hier voor eventuele voorwaarden. Wil je een abonnement nemen op een vaktijdschrift, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de uitgever. Let op: voor veel bladen gelden toeslagen voor de extra portokosten als deze naar het buitenland moeten worden gestuurd.

Meer informatie

KIVI
Telefoon: 070 3919 900
E-mail: info@kivi.nl

 

Aandrijftechniek
30%

Aandrijftechniek

Aandrijftechniek informeert over ontwerp, constructie, onderhoud en toepassing van componenten en systemen voor overbrenging, zowel mechanisch, hydraulisch, elektronisch als pneumatisch, en de daarbij behorende besturing (meet- en regelapparatuur) alsmede hulpcomponenten (w.o. sensoren). Aandrijftechniek verschijnt tien keer per jaar. Voor een abonnement kunt contact opnemen via abonneren@eisma.nl of 088-2944700.

www.at-aandrijftechniek.nl
Aandrijven & Besturen
35%

Aandrijven & Besturen

Aandrijven & Besturen (ab) behandelt de ontwikkeling, modificatie en instandhouding van machines, installaties en productlijnen, waarin motion control en aandrijf- en besturingstechnieken is toegepast. Applicatie- en bedrijfsrapportages en interviews combineert de redactie met vaste onderwerpen zoals aandrijftechniek, besturingstechniek, motion control, industriële netwerken, industrial maintenance en productieautomatisering.

Voor een abonnement klik hier
AG Connect
25%

AG Connect

AG Connect is hét onafhankelijke IT-platform voor alle IT-professionals in Nederland. In AG Connect komen de krachten van de titels AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra samen. Met 24/7 nieuws en inspirerende artikelen in de volle breedte en diepte. Ontwikkelingen, innovaties, achtergronden, inzichten – alles waarmee je als IT-professional verder komt! Online én met een prachtig nieuw magazine. Voor een abonnement kunt contact opnemen via https://abonneren.agconnect.nl/abonnement/connect-tb-kivi.

www.agconnect.nl
ArchitectuurNL
30%

ArchitectuurNL

De wereld van de architect verandert en ArchitectuurNL verandert mee. ArchitectuurNL laat zien welke ontwikkelingen architectuur in deze tijd doormaakt. Het vakblad schetst de veranderende rol, functie en werkwijze van Nederlandse architecten. ArchitectuurNL staat daarbij midden in uw wereld en is daarom een bron van inspiratie. Het vakblad steunt op de pijlers Ondernemen, Kennis, Projecten, Talent en Inspiratie. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via abonneren@eisma.nl of 088-2266647.

www.architectuur.nl
Automobiel Management
35%

Automobiel Management

Automobiel Management is hét vakblad voor professionals in de autobranche. Automobiel Management richt zich op achtergronden, trends, data ontwikkelingen, duidingen en meningen van prominenten uit de autobranche.

Voor een abonnement klik hier
Automotive Werkplaats
50%

Automotive Werkplaats

Automotive Werkplaats richt zich op een zeer brede doelgroep, heeft de hoogste oplage en derhalve een enorm bereik. Het blad, dat haar 19e jaargang in gaat, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige titel. Codewoorden met betrekking tot de redactionele formule zijn: toegankelijk, praktijkgericht, breed geïnformeerd en royaal met marktcijfers. Naast een bepaald thema wordt in iedere editie aandacht besteed aan ontwikkelingen op het gebied van techniek, onderdelen, autoverkoop, werkplaats, garage-apparatuur, internet en logistiek. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@mobilitymedia.nl.

www.automotive-werkplaats.nl/
Automatie - PMA
40%

Automatie - PMA

IA-vakblad voor Nederland en België met alle ontwikkelingen op het gebied van industriële en productautomatisering, informatisering, procestechniek en instrumentatie, rug-aan-rug met PMA, vakblad voor productietechniek, machinebesturing, automatisering, sensoren en actoren. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via abo@aprmediagroep.nl.

www.automatie-pma.com
AMT
25%

AMT

AMT verbindt automotive professionals met passie voor het autovak. Iedere maand lees je in het vakblad AMT alles over technische innovaties, trends op het gebied van onderhoud, praktische tips, onderdelen en accessoires, interessante reportages en technische autotests. Naast het maandelijkse vakblad biedt AMT nog meer: AMT.nl, AMT Nieuwsbrief, AMT Garageforum, AMT Reparatiewijzer, AMT Live en AMT Diagnose Boot Camp. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via klantenservice@vakmedianet.nl of 088 5840 888.

www.amt.nl
Bits&Chips
100%

Bits&Chips

Bits&Chips is een onafhankelijk vakblad met nieuws en achtergronden over embedded software, micro-elektronica en systeemtechnologie. Doelgroep is ingenieurs, ontwerpers, technisch managers en beslissers in de hightechindustrie. Een lidmaatschap is gratis aan te vragen via www.bits-chips.nl/lidmaatschap of mail naar info@techwatch.nl. Wil je de Bits&Chips-events met 75 euro korting bezoeken? Kies dan voor het premium-lidmaatschap voor 59 euro per jaar.

www.bits-chips.nl
Bouwwereld
30%

Bouwwereld

Bouwwereld is hét vakblad over bouwtechniek. Bouwwereld schrijft over oplossingen voor bouwtechnische problemen, toegepaste techniek, detaillering en materiaaltoepassingen die opvallen door originaliteit, vernuft en inventiviteit. De basis is nieuwbouw, renovatie, transformatie, bouwschade, productinnovatie en nieuwe materiaaltoepassing . Bouwwereld, daarom dé ideale mix van inspiratie, relevante inhoud en creativiteit. Bij een abonnement op Bouwwereld ontvangt u elke dinsdag en donderdag de gratis e-mail nieuwsbrief. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via abonneren@eisma.nl of 088-2266647.

www.bouwwereld.nl
Bulk
30%

Bulk

Vakblad Bulk is hét vakblad voor de procesindustrie. In Vakblad Bulk leest u over de handling en processing van stortgoederen en droge stoffen. Voorts is er veel aandacht voor thema’s zoals bv. wegen & doseren, meet- & regeltechniek, explosieveiligheid en procesautomatisering. Ook onderwerpen zoals bedrijfsnieuws (overnames, agentschappen), industriële projecten, wijzigingen in wet- en regelgeving, innovaties, cursussen en vakbeurzen passeren de revue. Vakblad Bulk verschijnt zeven keer per jaar. Daarnaast verschijnt er ieder jaar in mei een katern geheel gewijd aan Stofbeheersing/bestrijding en in november verschijnt er een katern over Haven op- en overslag. Deze editie heeft een aangepaste verspreiding. De lezersdoelgroep bestaat voornamelijk uit technische managers, procestechnologen, plantmanagers. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via abonneren@eisma.nl of 088-2944700.

www.bulkgids.nl
Chemisch2Weekblad - C2W
50%

Chemisch2Weekblad - C2W

C2W is hét lijfblad voor professionals in de chemie, life sciences, laboratorium- en procestechnologie. Het brengt tweewekelijks alle relevante wetenschappelijke, technische en economische ontwikkelingen in de moleculaire wetenschappen, de chemische en biotechindustrie en de labwereld. Studenten kunnen C2W verkrijgen door lid te worden van de KNCV. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via c2w@mijntijdschrift.com of 070-2629100.

www.c2w.nl
Civiele Techniek
25%

Civiele Techniek

Civiele Techniek is een onafhankelijk vaktijdschrift voor civieltechnisch ingenieurs en voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met de civieltechnische sector; van grond,- weg,- en waterbouw tot mobiliteit en verkeerskunde. Het blad is opgericht in 1945 als onderdeel van Polytechnisch Tijdschrift. Civiele Techniek verschijnt zeven keer per jaar. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@civieletechniek.net of 0183 66 08 08.

www.civieletechniek.net
Computable Magazine
100%

Computable Magazine

Computable Magazine is een onafhankelijk ICT-vakblad specifiek gericht op ICT-managers en ICT-beslissers over marktontwikkelingen, opinies en ICT-projecten in de automatisering en specifieke branches als de logistiek, het onderwijs, de overheid en de gezondheidszorg. Elke editie worden thema’s uitgelicht via dossiers, ondersteund met onderzoeken, verdiepende artikelen, experts en case studies. Een abonnement (6 edities) is gratis voor iedereen binnen de doelgroep, en kan worden aangevraagd via onderstaande link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via service@computable.nl of 030 295 59 11.

www.computable.nl
Constructeur
35%

Constructeur

Constructeur richt zich op werktuigbouwkundige constructeurs en ontwerpers en het engineering management. De vak- en interessegebieden die voor deze beroepsgroep van belang zijn, zoals constructieleer, materiaalkunde, aandrijf- en besturingstechniek, industriële automatisering, CAD, CAE en PLM, verbindingstechnieken en duurzaam ontwerpen, komen aan de orde. Dit gebeurt in de vorm van technische artikelen geschreven door specialisten, aangevuld met diverse rubrieken met informatie over technische ontwikkelingen en productinformatie.

Voor een abonnement klik hier
C't Magazine
16%

C't Magazine

C’t – het IT-magazine voor de liefhebber – is al ruim twintig jaar het meest toonaangevende computertijdschrift van Nederland en België. Met zeer uitgebreide tests en praktische artikelen biedt c’t de juiste informatie om optimaal rendement te halen uit je hardware en software. Alle nieuwe ontwikkelingen in de computerwereld worden bijgehouden en breeduit besproken. In c't lees je het laatste wetenschappelijk nieuws en worden trends in perspectief gezet. Elke maand worden in c’t diverse producten getest. Nauwkeurig worden alle facetten van het product onder de loep genomen en worden de onmiskenbare meetresultaten gepresenteerd. Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuw uitgekomen producten, ontwikkelingen op processorgebied en de laatste wetenschappelijke nieuwtjes? Ben je geïnteresseerd in gedetailleerde artikelen over praktische zaken in de computerwereld en wil je alles weten over de werking en de achtergronden van hard- en software? C’t magazine houd je op de hoogte door de diepte in te gaan. Het KIVI-kortingstarief geldt niet in combinatie met speciale acties van de uitgever zelf. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via klantenservice@ct.nl of bel naar +31 (0)85 2250 505.

www.ct.nl/magazine
De Ingenieur
100%

De Ingenieur

De Ingenieur is het tijdschrift over technologie en is het lijfblad voor iedereen met een passie voor techniek. De Ingenieur biedt de nieuwste technologische ontwikkelingen, het laatste technologische nieuws en de nieuwste gadgets. De Ingenieur is het officiële orgaan van KIVI. KIVI-leden zijn automatisch abonnee en krijgen het blad thuisgestuurd. Het tijdschrift verschijnt iedere maand.

www.deingenieur.nl
De Onderbouwing
100%

De Onderbouwing

De Onderbouwing is het magazine van het COB, het Nederlandse kenniscentrum voor ondergronds bouwen en ondergronds ruimtegebruik. Met het blad wil het COB alle partijen die betrokken zijn bij ondergronds bouwen, informeren en inspireren. Bijvoorbeeld met verhalen uit de praktijk, achtergronden over de techniek en beeldreportages van projecten. Het blad komt driemaal per jaar kosteloos uit en is ook in digitale vorm te bekijken via onderstaande link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via redactie@cob.nl of 0182-540660.

www.cob.nl
Elektor
25%

Elektor

Het tijdschrift Elektor biedt u de meest actuele informatie over elektronica en technische informatica en is het grootste in zijn soort in heel Europa. Al 50 jaar lang presenteert het blad elke maand een groot aantal uitgebreid geteste schakelingen voor zelfbouw (Elektor heeft een eigen laboratorium) en vele informatieve artikelen over de nieuwste ontwikkelingen in de elektronicawereld. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@elektor.nl of 046-4389444.

www.elektormagazine.nl
Frame Magazine
16%

Frame Magazine

Frame magazine shows you what's happening and where to find it. The hottest spaces, the coolest products, spiced up with slices of art and architecture: that's the essence of Frame magazine. We gather the most radical and fashionable work from around the globe and package it to perfection in six hefty issues a year. Loaded with nothing but the best in contemporary design, Frame is an inspiring and indispensable reference for professionals in interior design and other creative pursuits. Subscribe now, save substantially on the cover price, and stay informed of what's happening at the forefront of international interior design. For a subscription you can send an e-mail to info@frameweb.com or call 020-4233717.

www.frameweb.com
Geotechniek
85%

Geotechniek

Het vaktijdschrift Geotechniek is een uitgave van Uitgeverij Educom en wordt tevens als het officiële orgaan van de Afdeling voor Geotechniek van KIVI gezien. Geotechniek is het informatiemedium op het gebied van de geotechniek. Het vaktijdschrift Geotechniek beoogt kennis en ervaring op het gebied van de geotechniek uit te wisselen en inzicht te bevorderen en belangstelling te kweken. Adreswijzigingen, en abonnementsaanvragen uitsluitend via e-mail van de uitgever, met vermelding van KIVI lidmaatschapsnummer, naam en adresgegevens. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@uitgeverijeducom.nl of 010 4256544.

www.vakbladgeotechniek.nl
Het Houtblad
35%

Het Houtblad

KIVI-leden van de afdelingen Bouwkunde en Civiele Techniek kunnen met korting kennis maken met Het Houtblad. Het Houtblad laat u de veelzijdigheid zien van hout en de talloze mogelijkheden die dit materiaal biedt. Het vakblad informeert u over architectuur, constructieve en bouwfysische aspecten, ontwikkelingen in duurzaamheid, certificering en toekomstige bouw. Het Houtblad verschijnt 8x per jaar en daarnaast ontvangt u ook elke week via de mail de gratis nieuwsbrief van Het Houtblad.

Voor een abonnement klik hier
Holland Management Review
50%

Holland Management Review

Holland Management Review (HMR) biedt zes keer per jaar een selectie uit de beste, regelmatig prijswinnende, artikelen van medewerkers van business schools in de VS, Nederland en België. In de Nederlandse taal. Artikelen van buitenlandse top business schools zoals Harvard en MIT worden deskundig vertaald. Daarnaast publiceert HMR ook werk van organisatieprofessionals die vanuit hun praktijk in en buiten organisaties kennis vergaren en dat met collega's en andere geinteresseerden willen delen. Wij noemen dit 'Best for Business'. Met een abonnement op HMR blijft de lezer op de hoogte van de ontwikkelingen en trends op het gebied van alle actuele management thema's. Het tijdschrift heeft een lange staat van dienst en is opgericht in 1983. KIVI biedt haar leden de mogelijkheid tot een abonnement op Holland Management Review. Het abonnement kost 250 euro per jaar excl. BTW, voor 6 nummers. KIVI leden ontvangen 50% korting. KIVI leden kunnen HMR zowel in print als digitaal ontvangen en tevens gebruik maken van de digitale kennisbank. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via klazinus@mediawerf.nl of 06 22495912.

www.hmr.nl
Innovatieve Materialen
38%

Innovatieve Materialen

Innovatieve Materialen is een interactief, digitaal vakblad over nieuwe en/of innovatief toegepaste materialen in de civieltechnische sector, bouw, architectuur en design. Kerngedachte achter het blad is dat de materialensector tot dusver was ‘verzuild’ op basis van materiaalsoorten, waardoor veel kennis en kansen niet worden benut. Daar wil Innovatieve Materialen iets aan doen. Innovatieve Materialen verschijnt in digitale vorm zes keer per jaar. Abonnees ontvangen een bladerbare versie plus een downloadable pdf-editie. Beide versies zijn interactief, en bevatten hyperlinks en video’s. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@innovatievematerialen.nl of 0183 66 08 08.

www.innovatievematerialen.nl
Installatie Journaal
20%

Installatie Journaal

"Meest gelezen en belangrijkste vakblad binnen E-installatiebranche" (Bron: BouwKennis Communicatie Monitor 2011). Het vakblad biedt u een compleet en journalistiek onafhankelijk overzicht van nieuwe installatietechnieken, normen en producten. Het schetst marktontwikkelingen die u nieuwe kansen bieden. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via klantenservice@vakmedianet.nl.

www.installatiejournaal.nl
Kunststof en rubber
35%

Kunststof en rubber

Kunststof & Rubber is een vakblad wat acht keer per jaar verschijnt en u op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen in de kunststof- en rubberindustrie. Naast de reguliere artikelen op het gebied van nieuwe producten, grondstoffen, verwerkingstechnieken, toepassingen en prijzen biedt Kunststof & Rubber drie keer per jaar een extra dik themanummer. Kortom, een bron van inspiratie in de dagelijkse praktijk van uw werk.

Voor een abonnement klik hier
Land+Water
50%

Land+Water

Land+Water is een vakblad over de praktijk van de grond-, weg- en waterbouw en aanverwante milieutechniek: bodem, afvalwater en riolering. Land en Water verschijnt tien keer per jaar met o.a. nieuwe toegepaste technieken en producten in gww-werken, dossiers over ontwerp en uitvoering in civiel- en milieutechniek, grote en kleine gww-werken in beeld, nieuws en achtergronden, feiten en meningen, trends en cijfers. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via 0342-494911.

www.landwater.nl
Logistiek
25%

Logistiek

Logistiek is het multimediale platform voor logistiek professionals op beslissingsniveau, die verantwoordelijk zijn voor het logistieke proces. Logistiek richt zich hierbinnen op Warehousing, Logistieke dienstverlening, Supply Chain management, Vastgoed, Mobiel intern transport, Logistieke ICT en Distributie. De focus ligt daarbij op het bieden van ondersteuning bij het nemen van investeringsbeslissingen. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via klantenservice@vakmedianet.nl of 088 5840 888.

www.logistiek.nl
Mechatronica&Machinebouw
100%

Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is het leidinggevende vakblad voor de high-end machine- en systeembouw in Nederland en België. Mechatronica&Machinebouw bedient alle markten waar systeemontwikkeling cruciaal is om de concurrentie voor te blijven. Een lidmaatschap is gratis aan te vragen via www.mechatronicamachinebouw.nl/lidmaatschap of mail naar info@techwatch.nl. Wil je de Mechatronica&Machinebouw-events met 75 euro korting bezoeken? Kies dan voor het premium-lidmaatschap voor 59 euro per jaar.

www.mechatronicamachinebouw.nl
Metaal Magazine
30%

Metaal Magazine

Metaal Magazine (voortzetting van Metaal en Kunststof) is het enige praktijkgerichte, technische vakblad voor de hele metalektro-branche dat alle aspecten van het metaalbe- en verwerken behandelt. Onafhankelijk van welke vereniging of organisatie dan ook houdt Metaal Magazine elke maand haar duizend lezers op de hoogte van technische ontwikkelingen, automatisering, materialen en branchenieuws. Abonnees ontvangen tevens de wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Voor een abonnement kunt u contact opnemen met abonneren@eisma.nl of 088-2944700.

www.metaalmagazine.nl
MilieuMagazine
20%

MilieuMagazine

MilieuMagazine is het toonaangevende vakblad over milieumanagement in Nederland. Het is bestemd voor iedereen die beroepsmatig met milieu bezig is bij overheid, bedrijf, adviesbureau of instelling. Van producent van milieutechnologie, beleidsbepaler en uitvoerder tot adviseur, KAMfunctionaris en vergunningverlener. Voor een abonnement kunt u contact opnemen met info@mgmc.nl.

Website MilieuMagazine
Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde
25%

Nederlands Tijdschrift voor Natuurkunde

Het NTvN is het tijdschrift voor Nederlandstalige natuurkundigen. Het is het verenigingsblad van de Nederlandse Natuurkundige Vereniging en verschijnt maandelijks. Voor een abonnement kunt u contact opnemen met bureau@nnv.nl of 020-5922250.

www.ntvn.nl
NPT Procestechnologie
45%

NPT Procestechnologie

NPT Procestechnologie is het officiële orgaan van NPT, het samenwerkingsverband van de procestechnologen van KIVI en KNCV. In 4 printuitgaven en 24 online uitgaven per jaar geeft NPT Procestechnologie informatie over trends en ontwikkelingen in onderwijs en onderzoek over procestechnologie. Vaste thema’s in NPT Procestechnologie zijn Engineering, Beheer & Onderhoud, Process Control, Research & Development en Management. Ieder nummer bestaat uit een mix van korte toepassingsgerichte artikelen en meer diepgaande technische bijdragen. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@pmg.nl.

npt.pmg.nl
NRG Magazine
50%

NRG Magazine

Het NRG Magazine is een vakblad voor zowel professionals werkzaam in de energiesector en aanverwante sectoren als voor toptalenten met de ambitie voor een carrière in deze sectoren. Het blad informeert lezers omtrent sustainable en renewable energy, maar behandelt tevens onderwerpen zoals de toekomst van olie, gaswinning en de economische ontwikkeling van Nederland op energie gebied. KIVI leden kunnen het blad met korting aanvragen met de code KIVINIRIA. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@nrgm.nl.

www.nrgmagazine.nl
NVSM Servicemanager
30%

NVSM Servicemanager

NVSM Servicemanager is het ledenblad van de NVSM (Nederlandse Vereniging voor Service Management) en geeft informatie over het strategisch gebruik van service, het inrichten van de service-organisatie, personeelsmanagement, servicelogistiek, automatisering van service en veel andere actuele servicethema’s. NVSM Servicemanager verschijnt 4 keer per jaar. De NVSM bevordert al ruim 25 jaar de kennis, vaardigheden en mogelijkheden op het gebied van servicemanagement. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@nvsm.nl.

www.nvsm.nl/magazine
Ocean Energy and Resources

Ocean Energy and Resources

Ocean Energy Resources is het vakblad voor de olie-, gas- en petrochemische industrie. Deels Nederlandstalig, deels Engelstalig. Verschijnt twee maandelijks en is alleen online beschikbaar. Dit blad is gratis.

http://ocean-energyresources.com/
Offshore Energy Magazine
100%

Offshore Energy Magazine

Offshore Energy Magazine richt zich op de verschillende markten binnen de offshore energie sector, van fossiel tot duurzame energie, zoals offshore wind en marine energy. Ook de supply chain die de activiteiten op zee mogelijk maken komen aan bod, denk aan de maritieme en subsea sector. Het magazine komt vier keer per jaar uit en wordt internationaal verspreid. Wilt u dit vakbladen ontvangen ? Stuur dan een mail naar info@navingo.com o.v.v. KIVI lid

Offshore Energy
Oppervlaktetechnieken
50%

Oppervlaktetechnieken

Oppervlaktetechnieken is een vaktijdschrift voor onder meer opdrachtgevers, constructeurs, ontwerpers, applicateurs van oppervlaktetechnieken, onderhoudskundige functionarissen en corrosiedeskundigen. Het verschijnt acht keer per jaar. De redactie stelt zich ten doel de industrie optimaal te informeren over zaken die voor de uitvoering en uitbesteding van oppervlaktetechniek relevant zijn. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@vereniging-ion.nl.

www.oppervlaktetechnieken.com
Petrochem
30%

Petrochem

Petrochem is het gezaghebbende managementblad voor de olie- en chemische industrie. Het is vooral gericht op het middel- en hoger management van industrie en toeleveranciers in de gehele keten. Die loopt van oliewinning, via raffinage en bulkchemie tot meer gespecialiseerde chemie. Vanaf 2009 wordt met de ingebedde magazines Biochem, Fijnchem en Foodchem ook veel aandacht gegeven aan de vervolgchemie. Aandachtsvelden zijn onder meer financieel-economische ontwikkelingen, technologische trends, investeringen, projecten, onderhoud, noviteiten, veiligheid, milieu, werk, onderzoek, en ontwikkeling, logistiek, marketing en (inter)nationele beurzen. Speciale aandacht is er voor verduurzaming en innovatie. De informatie wordt vanuit een Benelux-invalshoek belicht. Verder verzamelt Petrochem internationaal nieuws over grote investeringen van olie- en chemiebedrijven en over ontwikkelingen voor de Nederlandse en Belgische industrie. Petrochem wil met een uitgebalanceerde bladmix de ontvanger optimaal bedienen. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@industrielinqs.nl.

www.petrochem.nl
Product
35%

Product

Product is hét platform voor iedereen die direct en indirect betrokken is bij de ontwikkeling van industriële producten. Met Product blijft u op de hoogte van de 'state of the art' op het gebied van industriële productontwikkeling; u vindt op academisch niveau speciaal voor u geselecteerde (nieuws)berichten en achtergrondinformatie over technologie, materialen, vormgeving en ontwerp.

Voor een abonnement klik hier
PT Industrieel Management
20%

PT Industrieel Management

PT Industrieel Management draagt oplossingen aan voor problemen die zich binnen de afdelingen ontwikkeling, productie en logistiek van producerende bedrijven voordoen. Het is immers zaak snel op de markt te kunnen reageren, met producten van een hoge kwaliteit, die tegen zo laag mogelijke kosten worden geproduceerd en waarbij wordt voldaan aan gestelde eisen voor milieu en veiligheid. PT Industrieel Management publiceert over methoden, oplossingen, producten en bedrijven die een rol spelen bij het operationeel maken en optimaliseren van deze afdelingen. PT Industrieel Management richt zich op beslissers binnen de grootste industriële bedrijven in Nederland (vanaf 20 werknemers) op het niveau van technisch management (technisch directeur, hoofd engineering, hoofd technische dienst, hoofd productie). Voor een abonnement kunt u contact opnemen via klantenservice@vakmedianet.nl.

www.ptindustrieelmanagement.nl
RCC Koude & Luchtbehandeling
20%

RCC Koude & Luchtbehandeling

RCC Koude & Luchtbehandeling is het orgaan van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Koude. In dit vakblad vindt u technische informatie over koude, ventilatie en luchtbehandeling, trends op het gebied van klimaatbeheersing en de nieuwste productinnovaties. Het medium is al ruim een eeuwlang de informatiebron voor beslissers over 'climate control'. RCC Koude & Luchtbehandeling verschijnt 13 x per jaar. KIVI-leden ontvangen korting op de abonnementskosten. Het abonnement kan elk gewenst moment ingaan en wordt automatisch verlengd, tenzij twee maanden vóór afloop van het abonnement schriftelijk is opgezegd. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via klantenservice@vakmedianet.nl of 035-6940740.

www.koudeenluchtbehandeling.nl
Recycling Magazine Benelux
30%

Recycling Magazine Benelux

Recycling Magazine Benelux kortweg RMB biedt al zesendertig jaar complete vakinformatie voor de recyclingprofessional. RMB behandelt de hele breedte van de recyclingstroom, zoals ferro's, non-ferro's, kunststoffen, textiel, papier, batterijen, glas, rubber enz. Informatiecomponenten zijn onder andere bewerkings- en verwerkingstechnieken, wetgeving, marktontwikkelingen, beurzen/congressen, actualiteiten, interviews over hot-items, materialen en machines en natuurlijk de bedrijven en de mensen in de branche. RMB verschijnt acht maal per jaar in een oplage van ca 2300 exemplaren. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via abonneren@eisma.nl of 088-2944700.

www.recyclingmagazine.nl
Stedebouw & Architectuur
20%

Stedebouw & Architectuur

Al ruim 30 jaar is Stedebouw & Architectuur hét vakblad voor architecten, stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, ontwerpers, bouwers, en voorschrijvers. Het magazine verschijnt in een oplage van 7.000 exemplaren met zes thema-edities en aan het eind van het jaar de Innovatiecatalogus. Stedebouw & Architectuur onderscheidt zich door het presenteren van bijzondere trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Ruimte voor innovatie is het motto. Die bijzondere focus is ook terug te vinden in de serie hot topics die aan elk themakatern van Stedebouw & Architectuur voorafgaat. Voor een abonnement met 20% korting kunt u contact opnemen via klantenservice@acquirepublishing.nl. Vermeld daarbij de code: kortingkivi.

www.stedebouwarchitectuur.nl
Vraag&Aanbod
35%

Vraag&Aanbod

Vraag&Aanbod is dé enige journalistieke informatiebron die alle sectoren in de maakindustrie al meer dan 120 jaar in beeld brengt en bereikt. Van metaal, kunststoffen tot hout en intern transport. Met Vraag&Aanbod kunt u: Eenvoudig op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen en nieuwe producten en technieken binnen de maakindustrie. Ontvangt u belangrijke informatie over wet- en regelgevingen, kunt u scherp en gericht inkopen; vindt u wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen van leveranciers in de diverse branches.

Voor een abonnement klik hier