Over KIVI

visiemissie.jpg

Visie en missie

KIVI biedt een inspirerende omgeving voor ingenieurs. De kern van wat wij delen als diverse beroepsgroep is onze fascinatie voor ingenieurswetenschappen en ons geloof dat wij middels de ingenieurswetenschappen een betere wereld maken. Wij staan achter onze dynamische mission statement: Engineer your Career • Improve our Society

Klik hier voor visie en missie
jaarthema2016.jpg

Organisatie

Veel KIVI-leden zijn actief bij de vereniging in een bestuursfunctie en er is een professionele organisatie die het hoofdbestuur ondersteunt. Een heldere structuur en governance zorgt voor het optimaal functioneren van de vereniging en het optimaal faciliteren van onze ingenieurs in hun carrière ontwikkeling.

Klik hier voor Organisatie
tasting-table-office-meeting.jpg

Zaalverhuur

Ons prachtige monumentale gebouw is gelegen op een A-locatie in Den Haag, vlakbij het Centraal Station en uitvalswegen. Het is mogelijk om de zalen te huren voor bijeenkomsten tegen een maatschappelijk tarief.

Klik hier voor Zaalverhuur
464671977.jpg

Congresbureau

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van technische en wetenschappelijke bijeenkomsten, congressen en symposia. Mocht je op zoek zijn naar een congresorganisatie kom dan gerust bij ons langs en wij kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Klik hier voor Congresbureau
historie.jpg

Historie

KIVI werd opgericht op 31 augustus 1847 door drie ingenieurs, onder bescherming van de Prins van Oranje. Zes maanden later ontving de vereniging al het predikaat ‘Koninklijk’ van koning Willem II.

Klik hier voor Historie
contact.jpg

Contact

Heb je vragen of wil je ons wat vertellen? Neem gerust contact met ons op.

Klik hier voor Contact