Zaalverhuur

In verband met de nieuwe coronamaatregelen is KIVI t/m 25 januari 2022 gesloten.

Kom bij ons vergaderen of host je bijeenkomst bij ons.

Wij kunnen diverse zaalopstellingen aanbieden tot maximaal 100 personen. Graag bekijken wij wat we voor je kunnen betekenen om effectief te kunnen werken. Indien gewenst kunnen we ook hybride bijeenkomsten verzorgen. Op verzoek maken we graag een passende offerte.

Ben je gëinteresseerd in het huren van een zaal of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Angelique van Tongeren, via telefoonnummer 070 3919 846 of per mail congres@kivi.nl.

Vanaf 25 september mogen we de 1,5 meter maatregel loslaten maar is het gebruik van een Coronatoegangsbewijs verplicht voor bijeenkomsten in ons gebouw. Wij vragen dan ook of de bezoekers de CoronaCheck-app willen downloaden of om via CoronaCheck.nleen papieren versie te printen. De controle van het toegangsbewijs ligt bij de organisatie van de bijeenkomst maar KIVI zal wel steekproefsgewijs een controle kunnen houden. We gaan ervan uit dat dit goed zal verlopen en hopen op ieders medewerking.

Catering

Uiteraard verzorgen wij graag je koffie, thee, lunch en/of drankjes. Kijk hier voor alle mogelijke opties en bijbehorende tarieven.

Techniek

Naast catering beschikt KIVI uiteraard ook over diverse technische faciliteiten ter ondersteuning van je bijeenkomst. Beamers, geluidversterkers, flipovers en dergelijke, staan ter beschikking. Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Ligging

Het KIVI-gebouw bevindt zich op zeven minuten lopen van Den Haag CS en bevindt zich recht tegenover parkeergarage Malieveld, welke is gelegen aan de Koningskade. De parkeergarage Museumkwartier (Korte Voorhout) bevindt zich direct om de hoek van ons gebouw.