Zaalverhuur

In verband met het Corona-virus is de KIVI-zaalverhuur tot en met 6 april gesloten. U kunt eventuele vragen over deze sluiting stellen via congres@kivi.nl.

Ben je op zoek naar een mooie, inspirerende en niet alledaagse vergaderaccommodatie in het centrum van Den Haag? Dan ben je bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) aan het juiste adres. KIVI verhuurt zeventien stijlvolle vergaderzalen waar je terecht kunt met gezelschappen van 2 tot 100 personen. Elke zaal heeft een eigen unieke sfeer en kan je reserveren als locatie voor bedrijfsevenementen, lezingen, recepties, vergaderingen, etc. De zalen zijn per dagdeel te reserveren, uiteraard is het ook mogelijk dagdelen te combineren. Voor alle mogelijkheden kan je hier terecht.

Ben je gëinteresseerd in het huren van een zaal of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Angelique van Tongeren, via telefoonnummer 070 3919 846 of per mail congres@kivi.nl.

Catering

Uiteraard verzorgen wij graag je koffie, thee, lunch en/of drankjes. Kijk hier voor alle mogelijke opties en bijbehorende tarieven.

Techniek

Naast catering beschikt KIVI uiteraard ook over diverse technische faciliteiten ter ondersteuning van je bijeenkomst. Beamers, geluidversterkers, flipovers en dergelijke, staan ter beschikking. Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Ligging

Het KIVI-gebouw ligt op slechts zeven minuten loopafstand van Den Haag CS en bevindt zich recht tegenover parkeergarage Malieveld, welke is gelegen aan de Koningskade.