Zaalverhuur

Op zoek naar een stijlvolle, betaalbare en niet alledaagse locatie voor jouw event in het centrum van Den Haag? Het prachtige monumentale pand van KIVI biedt zeventien ruimtes, elk met een eigen unieke sfeer, geschikt voor groepen van 2 tot 100 personen, in diverse opstellingen. Een inspirerende omgeving voor jouw training, congres, workshop, lezing, receptie, borrel of vergadering. Hybride is ook mogelijk. De locatie is goed bereikbaar per fiets, tram of auto en bevindt zich op loopafstand van Den Haag Centraal Station.

Catering

Wij verzorgen graag de consumpties voor de bezoekers van jouw event, waaronder koffie, thee, water of andere dranken, maar ook lunch, borrelhapjes of tussendoortjes. Bekijk hier de opties en bijbehorende prijzen.

Techniek

Wij bieden diverse (technische) faciliteiten ter ondersteuning van jouw event, zoals beamers, geluidversterkers en flipovers. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer informatie, een bezoekje brengen aan ons pand of direct een offerte? Neem contact op met ons team Zaalverhuur, telefonisch via 070 391 98 46 of per mail congres@kivi.nl.

Uitstekend bereikbaar

Het KIVI-gebouw bevindt zich op zeven minuten lopen van Den Haag CS en tram 9 stop voor de deur. Parkeren kan tegen betaling in parkeergarage Q-Park Malieveld of parkeergarage Museumkwartier die zich op loopafstand van het gebouw bevinden. 

Klik hier voor een routebeschrijving >>