Eerste vrouwelijke KIVI-president: Joanne Meyboom-Fernhout

Tijdens de Ledenraad op 21 juni jl. is met applaus Joanne Meyboom-Fernhout tot nieuwe KIVI-president gekozen. Het hoofdbestuur heeft met overtuiging gekozen voor haar kandidatuur: naast een indrukwekkende loopbaan kenmerkt zij zich als een betrokken, krachtige en evenwichtige bestuurder met veel oog voor personen. Zij is overtuigd van de belangrijke rol die KIVI als beroepsorganisatie kan spelen en zet zich graag daarvoor in. Joanna is de eerste vrouwelijke president in de 172-jarige geschiedenis van ons instituut. Joanne Meyboom-Fernhout heeft aan de Universiteit Delft Mijnbouwkunde gestudeerd. Ze is werkzaam als Managing Director Siemens Smart Infrastructure en lid van de directie van Siemens Nederland. 

 

 

Sanne van der Sluijs is toegetreden als studentlid van het hoofdbestuur. Met Sanne haalt het KIVI-hoofdbestuur een gedreven student binnen die weet wat een student drijft en hoe KIVI daar een rol in kan hebben. Sanne studeert civiele techniek aan de Haagse Hogeschool. In haar vrije tijd doet ze het nodige vrijwilligerswerk en speelt ze fanatiek volleybal. We zijn erg blij met haar komst. 
 

Gerald Schotman is na het afronden van zijn termijn onder dankzegging afgetreden, evenals Jan-jaap Aué en Michaël Lansbergen.